Mládež

Třeťáci pátí v Novém Jičíně

Třeťáci pátí v Novém Jičíně

22. 4. 2024 Mezinárodní turnaj European Hockey Kingdom

Parádní úspěch zaznamenali naši hráči ročníku 2015, kteří se opět po roce vydali na mezinárodní turnaj European Hockey Kingdom do dalekého Nového Jičína, kam se pravidelně sjíždí i týmy ze Slovenska, Polska, Německa či Maďarska.

Letos zde změřilo své síly celkem 16 týmů, který byly rozděleny do dvou skupin. V naší skupině jsme postupně porazili HC Zubr Přerov 8:3, HC Poděbrady 12:2, HC Nový Jičín 4:3, UKS Sosnowiec 8:2, remizovali s maďarským Ice Fanatic 5:5 a německým TESV Timmendorf 6:6 a jediný zápas na celém turnaji prohráli s pozdějším celkovým vítězem turnaje Gladiators Trnava 1:7. Ve skupině jsme tak obsadili 3. místo a čekalo nás utkání o konečné 5. místo s třetím týmem druhé skupiny HC Benátky nad Jizerou. I tento těžký duel jsme zvládli na jedničku a po výhře 3:2 obsadili krásné 5. místo!

Naši hráči během dvou dnů sehráli 8 těžkých zápasů s kvalitními soupeři a v mezinárodní konfrontaci se určitě neztratili, ba naopak.

Všem hokejistům, trenérům, ale i rodičům, kteří byli našim dalším hráčem a neustále kluky povzbuzovali, patří obrovské díky za vzornou a úspěšnou reprezentaci našeho klubu, i města.

HC Děčín reprezentovali: Zupko (brankář), Anděl, Basl, Běhounek, Flegr, Gebhardt, Hlavsa, Král, Kudrna, Levý, Málek, Vodrážka, Šmíd



Partneři

Více
Úvod