A-tým

Rozhovor s Tomášem Arnoldem

Rozhovor s Tomášem Arnoldem

28. 1. 2022

Povedená první třetina bohužel k výhře nevedla. Děčín postupně o náskok přišel a prohrál v Mostě 4:5. Zápas hodnotil obránce Medvědů Tomáš Arnold, který se ještě vyjádřil k odchodu chomutovských hráčů: „Tímto bych jim chtěl i za kluky z kabiny moc poděkovat.“

 

Tomáši, jak moc mrzí středeční prohra v Mostě, když vezmeme v úvahu to, že jsme ještě v polovině utkání vedli o dvě branky?
Prohra nás velice mrzí. Měli jsme zápas ve svých rukách a už od začátku jsme dělali to, co nám bylo řečeno a fungovalo to.

První třetina byla z naší strany povedená. S čím jste vstupovali do utkání?
Do utkání jsme nastoupili s tím, že chceme hrát hned od prvního vhazování, na nic nečekat a hrát hlavně odzadu.

Kdy se utkání začalo lámat na stranu Mostu?
Za mě osobně se zápas zlomil v prvních 4–5 minutách 3. třetiny, kdy nás soupeř velice často zamykal v našem obranném pásmu a ani rozhodčí nám moc nepomohl.

Na konci zápasu se povedlo vyrovnat, ale branka nebyla uznána, protože podle rozhodčích padla až po závěrečné siréně. Jak si to viděl ty?
Myslím si, že to bylo zároveň se sirénou, ale je to spekulativní a rozhodčí rozhodl podle svého uvážení. Bohužel v náš neprospěch.

Je i přes porážku něco, co byste si chtěli z utkání odnést?
Určitě je, co si odnést a z každé chyby plyne ponaučení. Když jsme v obranném pásmu dělali to, co nám pořád říkají trenéři, tak soupeř neměl tolik šancí v poměru s tím, jak dlouho byl v našem pásmu.

Poslední zápas to byl pro posily z Chomutova. Jak moc budou chybět v dalších zápasech?
Kluci z Chomutova nám hodně pomohli a tímto bych jim chtěl i za kluky z kabiny moc poděkovat. Určitě nám v sestavě chybět budou, to je jisté, byli to velice kvalitní hráči.

 

 

Děkujeme za rozhovor

 


Partneři

Více
Úvod