A-tým

Po dvou domácích výhrách míří Medvědi do Prahy na Kobru

Po dvou domácích výhrách míří Medvědi do Prahy na Kobru

28. 10. 2016 Vendula Zdražilová, HC Děčín
O víkendu pokračuje svým jedenáctým kolem druhá hokejová liga a Medvědi míří do Prahy, kde se utkají s tamní Kobrou. 
 
Hokejisté Děčína mají za sebou dva cenné domácí skalpy, když nejprve porazili první Vrchlabí v prodloužení a poté získali všechny tři body proti Klatovům. Jenže v tomto klání to vypadalo, že zápas dojde na prodloužení, avšak Jaroslav Hašek zavelel k plnému bodovému zisku, když pouhou vteřinu před vypršením třetí třetiny vsítil vítěznou branku a nastavený čas se tak nekonal. Dnes ale zajíždějí na led pražské Kobry, která okupuje druhou příčku tabulky. Medvědi jsou na pátém místě a dosud si připsali čtrnáct bodů. Dokáží i potřetí v řadě zvítězit a navýší své konto o další body?
 
Kobra, jak už bylo zmíněno, je druhá s devatenácti body a další sezónu tak ukazuje svou sílu. Pražané měli minulý víkend odložený zápas s Kláštercem pro jeho rozsáhlou marodku a na led tak nastoupili po jednozápasovém půstu. A nebylo to znát. Na ledě Sokolova zvítězili s přehledem 5:2 a upevnili si svou druhou pozici ve druholigové tabulce. V sobotním duelu budou chtít hráči pražského celku utnout děčínskou sérii dvou výher.
 
Medvědi mají Kobře co vracet, v prvním letošním vzájemném měření sil totiž na svém ledě podlehli 1:4. S vidinou posílení o dvě výhry v řadě nad silnými soupeři odjíždějí i do Prahy, kde se pokusí vybojovat jakýkoli bodový příspěvek.
 
Utkání na zimním stadionu na Kobře začíná v sobotu 29. 10. 2016 v 18. hodin.
 

Předchozí článek

Partneři

Více
Úvod