A-tým

Do začátku nové sezóny zbývají dva měsíce. Pomalu, ale jistě se už na zimním stadionu začíná probouzet "hokejový" život

Do začátku nové sezóny zbývají dva měsíce. Pomalu, ale jistě se už na zimním stadionu začíná probouzet "hokejový" život

18. 7. 2016 Vendula Zdražilová, HC Děčín

Také už se nemůžete dočkat nové sezóny? Ta pro Medvědy začne 14. září, kdy zajíždějí do Klatov a hned v sobotu 17. září se představí doma proti Kobře Praha. Letos je pauza od děčínského hokeje opravdu velmi dlouhá, vždyť poslední zápas  odehráli hokejisté Děčína 20. 2. 2016 po tom, co bylo ČSLH zrušeno play-out, které měli Medvědi hrát. 
 
Na zimním stadionu už je po zhruba čtyřech měsících opět led a to znamená jediné, sezóna se už opravdu začíná kvapem blížit. Nyní se po ledové ploše budou dva týdny prohánět mladí hokejisté a hokejistky, kteří se účastní Hokejové školy Petra Tenkráta. Začátkem srpna by pak už měli začít na ledě trénovat i hráči "A" mužstva, kteří poté odehrají své první přátelské utkání na svém ledě v úterý 16.8.2016. 
 
Kompletní rozpis sezóny 2016/2017 bude na našem webu po jeho mírných úpravách. Jako každý rok dojde zcela jistě k nějakým předehrávkám utkání, která by se měla hrát mezi vánočními svátky. Prozatím vám přinášíme rozpis domácích utkání tak, jak ho vydal Český svas ledního hokeje. 
 
Přiložený soubor v pdf - Rozpis domácích utkání 2016/2017

Partneři

Více
Úvod