A-tým

Medvědi nečekaně hrají tuto sobotu doma. S Pelhřimovem se dohodli na výměně pořadatelství

Medvědi nečekaně hrají tuto sobotu doma. S Pelhřimovem se dohodli na výměně pořadatelství

16. 10. 2015 Vendula Zdražilová, HC Děčín
V sobotu 17.10.2015 měli Medvědi zajíždět na Vysočinu, konkrétně do Pelhřimova, kde se měli utkat s místními Ledními Medvědy. Ale vzhledem k technickým problémům požádal tamní klub o výměnu pořadatelství. Místo toho tedy hokejisté Děčína odehrají utkání s Pelhřimovem na svém ledě. Do zápasu by mě zasáhnout Jan Filipovský, jenž přislíbil krátkodobou výpomoc. 
 
HC Děčín
 
Medvědi minulou sobotu konečně zabrali, když ve svém teritoriu porazili Klášterec nad Ohří 6:3 a odlepili se tak od samotného dna druholigové tabulky. Nyní se nachází na šestnáctém místě se ziskem pěti bodů. Celý tým včetně brankáře Lavingera, jenž předvedl spousty přesných zákroků, podal skvělý výkon a po zásluze zůstaly všechny tři body doma. A v sobotu budou prahnout Děčínští po dalším skalpu, tentokráte Ledních Medvědů. 
 
HC Lední Medvědi Pelhřimov
 
Naproti tomu Pelhřimov je sedmnáctý, když si na své konto připsal prozatím o bod méně. Má tedy čtyři body a na ledě Děčína se pokusí získat další. Vzhledem k problémům, jaké v Pelhřimově ohledně pronájmu zimního stadionu panují, odehráli Lední Medvědi všech předchozích sedm kol vždy na ledě soupeřů. V sobotu 17.10.2015 už to ale vypadalo, že se konečně domácí fanoušci dočkají a uvidí své příznivce na vlastní oči. Jenže opak byl pravdou, nakonec klub požádal ten děčínský o výměnu pořadatelství, a tak se ani poosmé fanoušci Pelhřimova nedočkají. Lední Medvědy tak čeká další daleká cesta za svým soupeřem, a sice jak již bylo zmíněno, do Děčína.
 
Vzájemná utkání
 
Vzájemné duely jsou vyrovnané. V loňské sezóně nejprve Pelhřimovští vyloupili led Děčína, když zvítězili 6:0. V odvetě pak ale Děčín porážku hokejistům z Vysočiny vrátil a v jeho kolbišti bral tři body za výhru 3:1. Kdo se tedy bude radovat dnes? 
 
Utkání na děčínském zimním stadionu začíná v sobotu 17.10.2015 v 18. hodin a všichni jste do hlediště zváni. Přijďte povzbudit Medvědy svými hlasivkami a buďte jejich šestým hráčem. Budou to opravdu potřebovat.
 

Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod