A-tým

Medvědi na svém ledě inkasovali potupný debakl, Dvůr Králové zvítězil 12:2

Medvědi na svém ledě inkasovali potupný debakl, Dvůr Králové zvítězil 12:2

12. 2. 2022

Vendula Zdražilová - V sobotu přivítali na svém ledě hráči Děčína Dvůr Králové nad Labem a v úvodu první třetiny šli domácí do vedení. Ovšem nakonec pak během úvodní dvacetiminutovky hosté vsítili osm gólů a debakl byl na světě. Nakonec Medvědi padli 2:12 a nadále pokračují ve špatných výsledcích.

Začátek zápasu začal dobře pro Děčín, už ve druhé minutě otevřel skóre JAN CHOVANEC a Medvědi vedli - 1:0. Úderem čtvrté minuty ale vyrovnal MICHAL PROCHÁZKA a začínalo se znovu od začátku - 1:1. Netrvalo dlouho a Dvůr díky přesné trefě MILANA VALÁŠKA otočil skóre - 1:2. V osmé minutě prostřelil Skokana JAKUB LUŠTINEC, domácí tak najednou ztrácel dva góly - 1:3. O chvilku později se prosadil také LUKÁŠ VÁCHA a domácí nevěděli, kam dříve skočit - 1:4. Ve dvanácté minutě pak druhý gól vsítil MILAN VALÁŠEK a po něm definitivně vyhnal z klece Ondřeje Skokana, kterého nahradil Petr Kácha - 1:5. Jenže i ten nemohl s rozjetými hosty nic dělat, postupně inkasoval od JAKUBA LUŠTINCE, MARTINA FRANCE a JIŘÍHO PŮHONÉHO a skóre v první třetině se tak zastavilo na výsledku 1:8.

Hosté ve svižném tempu pokračovali i ve druhé třetině. V sedmadvacáté minutě využil přesilovou hru VOJTĚCH HAVLAS a bylo to 1:9. Po patnácti vteřinách pak Medvědům načepoval potupnou desítku MICHAL MUŠKA a debakl rostl - 1:10. Takřka v polovině zápasu měl na holi hattrick Milan Valášek, jenž pálil z dorážky na Káchu, ten ho ale vychytal. Hosté dále dominovali a Medvědy k ničemu nepouštěli. Druhé dějství už nepřineslo tolik branek, ale bylo to i tím, že hosté měli obrovský náskok a už se do bezhlavých akcí nepouštěli.

Na začátku třetí třetiny mohl korigovat stav Adam Janoušek, který ale z prostoru mezi kruhy netrefil odkrytou hostující klec. V poslední desetiminutovce ještě padly tři góly. Dva do sítě Děčína, když se v přesilovce prosadil JIŘÍ VAŠÍČEK a hosté zvyšovali svůj už tak vysoký náskok - 1:11. Netrvalo dlouho a ještě se trefil také MICHAL PROCHÁZKA a Medvědi by se už raději viděli v kabině - 1:12. Poslední tečku za zápasem udělal ADAM JANOUŠEK, jenž svým zakončením uzavřel sobotní duel - 2:12.

HC Děčín - HC RODOS Dvůr Králové 2:12 (1:8, 0:2, 1:2)
Branky a nahrávky: 2. Chovanec (Fojt, Volráb), 57. Janoušek (Harkabus, Vojtěch Tůma) – 4. Procházka (Tondr), 6. Valášek (Jan Dvořák, Vácha), 8. Luštinec (Havlas, Franc), 9. Vácha (Ježek), 12. Valášek (Dušek, Půhoný), 15. Luštinec (Havlas, Procházka), 17. Franc (L. Kučera, Bláha), 20. Půhoný (Valášek), 27. Havlas (Petira, Tondr), 27. Muška (Půhoný, Valášek), 51. Vašíček (Dušek, Půhoný), 53. Procházka (Havlas, Luštinec)

Sestava HC Děčín:
Skokan (od 12. Kácha) – Kaltenböck, F. Černohorský, D. Kučera, Loukota, Arnold, V. Tůma, Molnár – Ineman, Harkabus, Janoušek, Hruška, Volráb (C), Šeliga, Faigl, Fojt, Chovanec, Stuchlý


Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod