Preview

MEDVĚDY ČEKÁ DUEL S POSLEDNÍM HRONOVEM

MEDVĚDY ČEKÁ DUEL S POSLEDNÍM HRONOVEM

17. 1. 2023 Preview: Děčín hraje s Hronovem

Zápasy v nadstavbě pokračují již zítra a to znamená, že v akci budou i děčínští hokejisté. Ti se představí opět na domácí půdě, kam zavítá poslední celek tabulky HC Wikov Hronov. Medvědům se úvodní kolo nadstavbové části nepovedlo, a tak je jistě zapotřebí ve středu vyhrát. Boj o důležité body začne úderem osmnácté hodiny.

Děčín v prvním kole nadstavby přivítal na svém ledě SHC Klatovy, které už dvakrát dokázal porazit. Úvodní třetina ale jasně ukázala, že nepůjde o nic jednoduchého. Celek z Pošumaví si vytvořil dvoubrankový náskok. Do druhého dějství Medvědi nastoupili jako vyměnění a soupeře neustále zatěžovali sprškou střel. Tlak gradoval a mezi 31. a 33. minutou se dvakrát prosadil David Tůma. Vstup do posledního dějství patřil soupeři, který potrestal chybnou rozehrávku a znova šel do vedení. To už nepustil a Děčínští začali nadstavbu porážkou 3:5.

HC Děčín – SHC Klatovy 3:5 (0:2, 2:0, 1:3)

Branky a asistence:
31. D. Tůma (Brož, Faigl), 33. D. Tůma (Nezbeda), 60. T. Nezbeda (Volráb, Faigl) – 2. Adamec (Lang, Čech), 15. Kremláček (Šilhán, Beníšek), 42. Ženíšek (Kremláček), 56. Adamec (Kremláček, Roubal), 60. Adamec (Kremláček, Lang)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož (C), Kučera, Loukota (A), Charvát, Gottfried, Kaltenböck – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Parshakov, L. Nezbeda, Volráb (A) – Nowák, J. Tůma, Macek


Poslední Hronov chtěl na úvod nadstavby přerušit sérii sedmi prohraných zápasů v řadě. Jenže úvodní minuty duelu ve Slaném, kde hrají domácí mače Řisuty, tomu nenasvědčovaly. Středočeši šli už v páté minutě do vedení zásluhou Sýkory. Další branky padly až ve druhé části, kdy domácí odskočili už na rozdíl tří branek. Wikov dokázal zareagovat díky Veselému. V poslední části se oba týmy trefily ještě jednou, a to znamenalo jediné, Hronov prohrál 2:4.

HC Řisuty – HC Wikov Hronov 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)

Branky a asistence:
5. Sýkora (Rendla, Janda), 28. Janeček (Malovický, Chamrád), 33. Rendla (Sýkora, Potěchin), 47. Bílek (Routa) – 36. Veselý (Dunda), 56. Dunda (Hovsepjan, Salnikov)

Sestava Hronova:
Tichý – Voňka, Salnikov, Amirov, Pavelka, Exner (C), Veselý – Poppel (A), Štrombach, Kocián, Kubeček, Achmeťanov, Subbotin, Dunda, Hovsepjan (A), Bon, Vencl


Partneři

Více
Úvod