Preview

SOBOTA VE ZNAMENÍ HOKEJE, DO DĚČÍNA ZAMÍŘÍ CHEB

SOBOTA VE ZNAMENÍ HOKEJE, DO DĚČÍNA ZAMÍŘÍ CHEB

20. 1. 2023 Preview: HC Děčín vs. HC Stadion Cheb

Další sobotní večer bude patřit hokeji. Děčínští hokejisté se popáté v řadě představí na svém ledě, kde změří síly s Chebem. Ve dvou vzájemných zápasech triumfovali Západočeši. Jak tomu bude tentokrát? Hraje se o důležité body s konkurentem na postup do předkola play-off. Proto neváhejte Medvědy podpořit, budou to určitě potřebovat! Navíc si můžete zasoutěžit o podepsaný dres Michala Trávníčka a o stylové hodinky. Začínáme v 18:00.

Děčín v minulém kole narazil na Hronov, kterému se v letošním ročníku nedaří a je poslední. Úvodní minuty výsledkově nenaznačovaly, že by se opakoval poslední vzájemný duel z prosince. Téměř do konce prostřední části se oba týmy přetahovaly o výsledek. Poté se ale podařilo Medvědům odskočit na rozdíl dvou branek. Třetí část se nesla v jednoznačné režii domácích a Grizzly nakonec Wikov přejeli 9:4.

HC Děčín – HC Wikov Hronov 9:4 (2:2, 4:2, 3:0)

Branky a asistence:
2. L. Nezbeda (Paršakov, Trávníček), 17. J. Tůma (L. Nezbeda, Faigl), 24. Charvát (D. Tůma, Faigl), 38. Paršakov (Volráb), 39. D. Tůma (Faigl, T. Nezbeda), 39. Trávníček (Volráb, Loukota), 41. Charvát (Faigl, T. Nezbeda), 45. Brož (T. Nezbeda, Faigl), 56. Loukota (Kučera, L. Nezbeda) – 7. Štrombach (Achmetjanov, Bon), 18. Achmetjanov (Štrombach, Bon), 24. Subbotin (Štrombach, Pavelka), 33. Subbotin (Bačkovský, Przybyla)

Sestava Děčína:
Sklíba (Skokan) – Brož (A), Charvát, Kučera, Loukota (A), Černohorský, Mikulec – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Paršakov, Volráb, Trávníček (C) – J. Tůma, L. Nezbeda, Macek – Gottfried


Cheb si po úvodní porážce v nadstavbě spravil chuť proti Řisutům, když vyhrál 7:3. Zářili především Klíma s Krutinou, druhý jmenovaný dokonce nasázel hattrick. Stadion si po 24 minutách vytvořil luxusní třígólový náskok. Jenže stačila malá nepozornost a Řisuty během dvou minut snížily na rozdíl jedné branky a vrátily se do hry. Západočeši si však na vedení sáhnout nenechali a zase soupeři odskočili. Další drama se už nekonalo a domácí celek mohl slavit zisk tří bodů.

HC Stadion Cheb – HC Řisuty 7:3 (2:0, 2:2, 3:1)

Branky a asistence:
10. Klíma (Rozhon), 20. Krutina (Čejka), 24. Klíma (Rozhon, Fečo), 35. Krutina (Varvařovský, Rozhon), 47. Krutina (Šikut, Varvařovský), 56. Vrtek (Čejka), 58. Vrtek (Šik, Čejka) – 29. Routa (Zich, Janeček), 30. Pejchal (Rendla, Sýkora), 51. Zich (Bílek, Sýkora)

Sestava Chebu:
Kašpar (Tichon) – Šikut, Jachanov, Kořán, Šik, Strýček (C), Stejskal – Varvařovský, Šafejev, Krutina, Klíma, Fečo, P. Šťastný, Rozhon, Čejka (A), Konášek, Vrtek, Dinga


Partneři

Více
Úvod