Preview

MEDVĚDI CHTĚJÍ DALŠÍ VÝHRU, V SOBOTU HOSTÍ ŘISUTY

MEDVĚDI CHTĚJÍ DALŠÍ VÝHRU, V SOBOTU HOSTÍ ŘISUTY

27. 1. 2023 Preview: Děčín se vrací na domácí led!

Děčínští hokejisté se po jednozápasové pauze vrací na domácí půdu. Poslední tři utkání zvládli vítězně a nastříleli v nich skvělých 23 branek. Úspěšnou šnůru můžou prodloužit v sobotu. V cestě jim bude stát celek HC Řisuty. Hokejový souboj Medvědů s Buldoky vypukne v 18:00. Těšit se můžete opět na přestávkovou soutěž. Neváhejte a dorazte zítra na zimák!

Děčín se v minulém kole představil pod Jizerskými horami. Do utkání vstoupili o dost lépe Jablonečtí, kteří dvěma zásahy ve druhé minutě získali brzký náskok. Děčín ale nakopla následná branka Davida Tůmy v oslabení. Do konce první části ještě srovnal Lukáš Nezbeda. Ve druhé polovině zápasu pak začala gólová kanonáda Medvědů. Během 32. až 36. minuty se prosadili hned čtyřikrát a další tři góly přidali v závěrečném dějství. Konečný výsledek byl jednoznačný, Grizzly v Jablonci vyhráli 9:2. Hattrickem zazářil Tomáš Nezbeda.

HC Vlci Jablonec nad Nisou – HC Děčín 2:9 (2:2, 0:4, 0:3)

Branky a asistence:
2. Dospěl (Kačírek, Had), 2. Jursa (Maďar) – 5. D. Tůma, 18. L. Nezbeda (Kučera, Volráb), 32. T. Nezbeda (Faigl, D. Tůma), 33. T. Nezbeda (D. Tůma), 36. L. Nezbeda (J. Tůma, Pšenička), 36. Faigl (Gottfried, Brož), 46. Faigl, 50. J. Tůma (Trávníček, Pšenička), 51. T. Nezbeda (Macek)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož (A), Černohorský, Kučera, Charvát, Gottfried, Mikulec – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Paršakov, Volráb (A), Trávníček (C) – J. Tůma, L. Nezbeda, Pšenička – Macek


Gólová přestřelka byla k vidění ve Slaném mezi celky HC Řisuty a SHC Klatovy. Hosté v zápase dokonce třikrát vedli o dvě branky, nicméně ani to jim výhru nezajistilo. Poslední desetiminutovka patřila jednoznačně Středočechům, kteří v ní nasázeli tři zásahy a otočili stav zápasu. Závěrečné dvě trefy padly v 58. a 59. minutě. Řisuty vyhrály 6:5 a v nadstavbě mají na kontě dvě výhry a stejný počet porážek.

HC Řisuty – SHC Klatovy 6:5 (0:2, 3:2, 3:1)

Branky a asistence:
22. Sýkora (Rendla, Pejchal), 29. Patyk (Bílek), 35. Janda (Routa), 51. Sýkora (Bílek), 58. Sýkora (Bílek, Patyk), 59. Sýkora (Patyk, Bílek) – 3. Houfek (Walter, Matoušek), 18. Walter (Kaiser, Ženíšek), 28. Čech (Houfek, Walter), 40. Kolář (Walter, Beránek), 44. Lang (Houfek, Ženíšek)

Sestava Řisut:
Pánek – Řepka, Zich, Janda, Potěchin, Malovický, Pokorný – Bílek (C), Patyk, Routa – Sýkora, Pejchal, Rendla – Chamrád, Výrut, Okegawa


Partneři

Více
Úvod