Preview

GRIZZLY PŘIVÍTAJÍ NOVÁČKA Z KRALUP

GRIZZLY PŘIVÍTAJÍ NOVÁČKA Z KRALUP

3. 10. 2023 PREVIEW

Naposledy před třízápasovou venkovní sérií se Grizzly představí doma. Na děčínský zimní stadion dorazí ve středu nováček z Kralup, jenž bodoval dosud v každém zápase nové sezóny. Povede se Medvědům přerušit bodovou sérii soupeře a budou moct poprvé slavit na svém ledě? Zítřejší utkání startuje v 18 hodin. Buďte u toho!

Grizzly čekají na první domácí výhru
Hokejisté Děčína mají za sebou po třech kolech už druhé derby v novém ročníku. Tentokrát na domácím ledě narazili na Piráty, kteří přijeli v roli favorita. Hned od úvodních minut se hrálo ve vysokém tempu a k vidění byla spousta šancí a branek. Medvědi bojovali, ale na Chomutov nakonec nestačili, když prohráli 4:8.

HC Děčín – Piráti Chomutov 4:8 (1:3, 1:3, 2:2)
Branky a asistence: 5. Macek (Nezbeda, D. Tůma), 29. Faigl (Nezbeda, D. Tůma), 42. Macek (Bartoň, Nezbeda), 45. Smola – 4. Hübl (Lukeš), 8. Chrpa (Lukeš, Hübl), 15. Koblížek (Eret), 22. Zajíček (Kostourek, Eret), 25. T. Svoboda (Lukeš, Hübl), 35. M. Tůma (Jouza, Putz), 49. Eret (Kostourek, Záruba), 50. Hübl

Sestava Děčína:
Lavinger (25.–54. Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Hercík, Starý, – Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, Jursa, Černý – Smola, Nowák, Macek – Chovanec


Nováček 2. ligy bodoval v každém zápase
Kralupy vstoupily do nového ročníku nebojácně a po třech odehraných kolech mají na kontě 6 bodů. Naposledy se jim povedlo vyhrát na půdě Písku. O osudu zápasu rozhodli Středočeši ve druhé třetině, ve které si vytvořili tříbrankový náskok. Králové zbraně nesložili a v poslední desetiminutovce ještě zabojovali. Závěrečné drama nakonec kralupský klub zvládl a vyhrál 3:2.

IHC Písek – HK Kralupy nad Vltavou 2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
Branky a asistence: 51. Matiášek (Volf, Rousek), 59. Rousek (Šilhán) – 20. Zídek (Hampl), 24. Hrala, 28. Šilhavý (Hampl)

Sestava Kralup:
Sochůrek (L. Novotný) – Zajíc, David (C), T. Pejchal, Kapoun, Straka, Chládek, J. Kučera – Hrala, Husarik, Kellerstein – Bezouška (A), Šilhavý (A), Soukup – Zídek, Hampl, Bradáček – Marek, Broš, T. Prášek


Oba týmy na sebe narazí ve 2. lize po 23 letech
Sezóna 1999/00 byla pro Kralupy tou poslední ve 2. lize a právě v tomto ročníku na sebe oba celky narazily v soutěži naposledy. Nejprve hostil první vzájemný mač v listopadu 1999 HC Děčín, který vyhrál 6:3. Odveta patřila Středočechům, kteří 9. února následujícího roku zvítězili na svém ledě 6:4.

HK Kralupy nad Vltavou – HC Děčín 6:4 (3:0, 1:1, 2:3)
Branky a asistence: 2. Sosenka (Ullrych), 8. Macháč (Ruchař), 9. Ullrych (Carvan), 32. Ruchař (Macháč), 42. Sosenka (Carvan), 60. Carvan (Ruchař) – 26. Vaníček (Bedan), 41. Imramovský, 45. Postl (Remuta), 46. Vaníček (Bedan)


Partneři

Více
Úvod