Preview

SOUBOJ PÁTÉHO S PRVNÍM! DO DĚČÍNA DORAZÍ PŘÍBRAM

SOUBOJ PÁTÉHO S PRVNÍM! DO DĚČÍNA DORAZÍ PŘÍBRAM

1. 12. 2023 PREVIEW

Třízápasovou sérii domácích utkání mají před sebou hokejisté Děčína. Ti se zítra ve šlágru kola postaví dosavadnímu lídrovi z Příbrami. Samotné utkání nabídne i minisouboj dvou nejproduktivnějších hráčů skupiny Západ, Tomáše Nezbedy s Petrem Kafkou. Začátek duelu pátého s prvním je naplánován na osmnáctou hodinu. O druhé přestávce se můžete těšit na tradiční soutěž o skvělé ceny. To si přeci nemůžete nechat ujít.

V Kralupech po 23 letech
Po dlouhých třiadvaceti letech nastoupili Medvědi do druholigového utkání v Kralupech a než se rozkoukali, už inkasovali branku. V urputné bitvě dokázali po polovině zápasu vyrovnat zásluhou Davida Černého. Na rozuzlení souboje si fanoušci museli počkat až do poslední minuty. Konkrétně 31 sekund před koncem rozhodl o tříbodové výhře aktuálně nejlepší střelec skupiny Západ Tomáš Nezbeda.

HK Kralupy nad Vltavou – HC Děčín 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Branky a asistence: 1. Chládek (Bezouška, Zídek) – 33. Černý (Smola), 60. T. Nezbeda (Brož, Faigl)

Sestava Děčína:
Lavinger (Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Loukota, Kaltenböck, Starý – Macek, T. Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, L. Nezbeda, Parshakov – Smola, Černý, Nowák – Hruška


Druhá porážka Příbrami v sezóně
Souboj prvního s druhým nabídl šlágr 19. kola v Chomutově. Domácí byli na Příbram dobře připraveni, což se ukázalo hlavně v prostřední části, během které nasázeli Baníku tři branky. I v poslední části byli o gól lepší, a nakonec se mohli radovat z výhry 5:1.

Piráti Chomutov – HC Příbram 5:1 (0:0, 3:0, 2:1)
Branky a asistence: 21. Veselý (Březák, Kadeřávek), 35. T. Svoboda (Hübl, Zajíček), 40. T. Svoboda (Hübl, Březák), 45. Eret (Tůma, Altrichter), 54. Tůma (Eret, Záruba) – 49. Hasman (Kafka, Jelínek)

Sestava Příbrami:
Novotný – Kehar, Straka, Chládek, Zajíc, David, Kučera, Kapoun – Štípek, Pejchal, Bezouška, Husarik, Zídek, Kellerstein, Hrala, Binko, Hampl, Bradáček, Soukup, Šilhavý


První vzájemný duel patřil Baníku
Už v pátém kole zajížděli Medvědi k zápasu do Příbrami, kde je nečekalo nic jednoduchého. Favorit svou roli potvrzoval od prvních minut, nicméně Grizzly se snažili a výsledkově drželi krok se soupeřem až do druhé sirény. Ve třetí periodě se Děčínu vyrovnat nepovedlo, naopak domácí si vedení pojistili dalšími zásahy a vyhráli 6:3.

HC Příbram – HC Děčín 6:3 (3:1, 0:1, 3:1)
Branky a asistence: 2. Krejčí (Kafka, Dragoun), 5. Kafka (Dragoun, Havlín), 18. Havlín (Krejčí, Kafka), 43. Pinkas (Pětník, Havelka), 52. Jelínek (Bečvář), 60. Hasman (Kolda, Havlín) – 7. Nezbeda (Brož, Tůma), 38. Zedek (Nezbeda, Tůma), 59. Tůma (Zedek, Faigl)

Sestava Příbrami:
Šorf (Jiroušek) – Krejčí, Havlín, Zdeněk, Jelínek (A), Havelka, Rajgl, Patzelt – Gengel, Dragoun, Kafka – Hasman, Kolda, Bečvář – Furch, Pětník, Pinkas – Mařík, Chlouba (C), Bednařík

Sestava Děčína:
M. Petrásek (Lavinger) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Starý, Kaltenböck – Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, Jursa, Černý – Smola, Parshakov, Macek – Fojt, Chovanec


Partneři

Více
Úvod