Preview

MEDVĚDY ČEKÁ PO TŘECH ZÁPASECH VÝJEZD, VE STŘEDU NAVŠTÍVÍ VRCHLABÍ

MEDVĚDY ČEKÁ PO TŘECH ZÁPASECH VÝJEZD, VE STŘEDU NAVŠTÍVÍ VRCHLABÍ

12. 12. 2023 PREVIEW

Poslední tři utkání v roce 2023 zbývá odehrát svěřencům trenérů Davida Švagrovského a Michala Oliveriuse. První z nich je čeká zítra, kdy odcestují do Krkonoš, aby poměřili síly s Vrchlabím. Stadion momentálně jede na vítězné vlně a úkolem děčínské jednotky bude soupeře zastavit a přerušit mu sérii čtyř výher. Jestli se jim to povede, budeme zjišťovat od 18 hodin, kdy zápas startuje.

Děčínská gólová nadílka
První třetina nenasvědčovala tomu, že by Medvědi ve zbylých dvou periodách předvedli gólový koncert. Kobra byla v úvodu aktivnější a díky Michaelovi Petráskovi se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Vše odstartovala až branka Jana Smoly v oslabení z 25. minuty. Grizzly potom soupeře k ničemu nepustili a druhé dějství zcela ovládli. V poslední části dokázali být opět produktivní, a i díky hattricku Davida Tůmy vyprovodili celek z hlavního města s desetigólovým přídělem.

HC Děčín – HC Kobra Praha 10:3 (1:1, 5:0, 4:2)
Branky a asistence: 5. Nezbeda (Brož), 25. Smola, 27. Sýkora (Jursa, Starý), 36. Tůma (Brož, Nezbeda), 37. Černý (Parshakov, Kučera), 39. Tůma (Nezbeda, Faigl), 43. Nezbeda (Brož, Faigl), 45. Smola (TS), 54. Tůma (Brož, Nezbeda), 57. Faigl (Brož) – 19 Šťastný (Vlček, Bříška), 45. T. Urban I (T. Duda, Do. Novák), 53. T. Urban I (J. Stejskal, Vlček)

Sestava Děčína:
Petrásek (Skokan) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Starý, Kaltenböck – Tůma (A), T. Nezbeda, Faigl (C) – Smola, Černý, Parshakov – Sýkora, Jursa, Macek – Chovanec


Vrchlabí na vítězné vlně
Počtvrté v řadě se radovali vrchlabští hokejisté z výhry. Jejich současnou formu odskákali MOSTEČTÍ LVI, kteří zajížděli do Krkonoš. Domácí o své výhře rozhodli ve druhé třetině, ve které nasázeli soupeři čtyři branky. Ve třetí části si vedení už pohlídali a Mostu dovolili jen jediný gól. Svěřenci trenéra Chalupy po vítězství 6:1 přeskočili svého sobotního soka v tabulce na 6. místo.

HC Stadion Vrchlabí – MOSTEČTÍ LVI 6:1 (1:0, 4:0, 1:1)
Branky a asistence: 5. D. Chalupa (P. Urban, Chrtek), 24. Jirků (Abraham, Matějček), 32. Moník (Matějček, Kynčl), 36. Moník (Matějček), 38 Kastner (D. Sýkora), 59. Šlaicher (Boukal, Bendík) – 51. J. Procházka (Urbánek, Kostourek)

Sestava Vrchlabí:
Vacek (Holubec) – Abraham, D. Sýkora, Boukal, Bendík (A), Hladík, Kynčl, P. Fiala – Chrtek, Kastner, Šlaicher – Krsek, P. Urban (C), D. Chalupa – Moník, Matějček, Tatar – Jirků, Kozák, Cerman


Grizzly rozhodli o tříbodovém zisku ve druhé třetině
V přípravě na sebe oba celky narazily hned dvakrát a pokaždé se z výhry radovalo Vrchlabí. Medvědi si spravili chuť v soutěžním zápase, ve kterém soupeře z Krkonoš porazili na své půdě 4:1. I když hosté po první třetině vedli, Grizzly dokázali v té druhé otočit výsledek na svou stranu a radovali se ze třetího vítězství v řadě.

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí 4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Branky a asistence: 24. Sýkora (Smola, Zedek), 25. Macek (Černý, Smola), 34. Tůma (Nezbeda, Bartoň), 58. Nezbeda (Brož) – 13. Moník (Bendík, T. Bláha)

Sestava Děčína:
Lavinger (Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Loukota, Zedek, Starý, Kaltenböck – Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, Jursa, Parshakov – Smola, Černý, Macek – Chovanec

Sestava Vrchlabí:
Vacek (Červinka) – Abraham, D. Sýkora, Perička, Kynčl, Bendík, Boukal, Kerekanič, Hladík – Jirků, Kastner, D. Chalupa – Matějček, P. Urban, Krsek – T. Bláha, Chrtek, Moník – Šlaicher, Kozák, Cerman


Partneři

Více
Úvod