Preview

HOKEJOVÉ ODPOLEDNE V DĚČÍNĚ! DORAZÍ TŘETÍ PŘÍBRAM

HOKEJOVÉ ODPOLEDNE V DĚČÍNĚ! DORAZÍ TŘETÍ PŘÍBRAM

9. 2. 2024 PREVIEW

Sobota patří hokeji a nikterak tomu nebude ani zítra. Grizzly se po vyhraném severočeském derby představí opět na domácí půdě, kam dorazí třetí HC Příbram. Poslední vzájemný souboj rozhodovalo až prodloužení, po kterém slavili Medvědi. Sobotní utkání slibuje zajímavou podívanou a nabídne i přestávkovou soutěž o dres Davida Tůmy. Ale pozor, startujeme netradičně už v 15:30! Přijďte si užít hokejové odpoledne.

Třígólové představení Davida Tůmy
Potřetí za sebou se Medvědi postavili proti celku z Ústeckého kraje. Severočeské derby proti Mostu začali děčínští hokejisté velmi aktivně a během první třetiny pořádně zaměstnali hostujícího gólmana. Ve druhé části vytáhl svou hlavní zbraň David Tůma a ani ne za šest minut nasázel do soupeřovi brány hattrick, čímž zadělal na vítězství svého týmu. Menší komplikace nastala v poslední třetině, nicméně Grizzly si výhru už vzít nenechali a po výsledku 4:1 natáhli domácí neporazitelnost už na sedm zápasů.

HC Děčín – MOSTEČTÍ LVI 4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Branky a asistence: 27. D. Tůma (Brož, Nezbeda), 29. D. Tůma (Faigl, Brož), 33. D. Tůma (Faigl, Nezbeda), 50. J. Tůma (Loukota, Macek) – 44. J. Procházka (Řehoř, Jindra)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Tomšík, Loukota, Petrásek – D. Tůma, Nezbeda, Faigl – Smola, J. Tůma, Macek – Nowák, Parshakov, Jursa – Chovanec


Baník zahájil venkovní trip výhrou
Šňůru čtyř venkovních zápasů zahájila třetí Příbram, která už má jistotu play-off, na ledě Vrchlabí. A začala zápas velmi dobře, když se hned v první minutě prosadil Josefus. Ve druhé třetině ten samý hráč navýšil vedení na 2:0 a to bylo ze strany střelců vše. Brankář Středočechů pochytal všechny pokusy domácího celku a dovedl svůj tým k výhře. Baník před sobotním duelem proti Děčínu čeká ještě páteční dohrávka 4. kola na půdě Ústeckého Slovanu.

HC Stadion Vrchlabí – HC Příbram 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Branky a asistence: 1. Josefus (Jelínek), 24. Josefus (Saňa, Pětník)

Sestava Příbrami:
Šorf (Jiroušek) – Zdeněk, Havlín, Jelínek, Saňa (A), Pešta, Patzelt – Josefus (C), Chlouba, Duchan – Gengel (A), P. Svoboda, Mařík – Pětník, Furch, Vogeltanz – L. Bednařík, Pinkas


Děčínský Jan Smola rozsekl duel v prodloužení
Vzájemné zápasy v letošní sezóně ukazují, že se oběma týmům dařilo v domácím prostředí. První měření sil vyznělo lépe pro Příbram, která na svém ledě vyhrála 6:3. Medvědi vrátili Středočechům porážku na začátku prosince, kdy zvítězili díky brance Jan Smoly v prodloužení.

HC Děčín – HC Příbram 3:2p (0:0, 2:1, 0:1 – 1:0)
Branky a asistence: 21. Brož (Faigl, T. Nezbeda), 25. Zedek (Smola, Černý), 64. Smola – 39. Gengel (Hasman, Kolda), 56. Gengel (Krejčí, Kolda)

Sestava Děčína:
Lavinger (Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Loukota, Kaltenböck, Starý – Macek, T. Nezbeda, Faigl (C) – Smola, L. Nezbeda, Černý – Sýkora, Parshakov, Chovanec – Nowák

Sestava Příbrami:
Jiroušek (Šorf) – Jelínek, Havelka, Krejčí, Patzelt, Zdeněk, Pešta – Chlouba, L. Bednařík, Mařík – Kolda, Furch, Pětník – Bečvář, Josefus (C), Duchan – Gengel, Hasman

Srovnání týmů


Partneři

Více
Úvod