A-tým

2. ročník Hokejové školy Petra Tenkráta je za námi

2. ročník Hokejové školy Petra Tenkráta je za námi

4. 8. 2016

V termínu 17.7. – 30.7.2016 proběhl na Zimním stadionu v Děčíně 2. ročník Hokejové školy Petra Tenkráta. Během dvou týdnů se kempu zúčastnilo 125 účastníků, což považujeme na druhý ročník za velký úspěch a je to známka toho, že všichni dělají svou práci na maximum a ku spokojenosti účastníků, kteří se vrací a přivádí své kamarády. Mezi těmito účastníky jsme mohli přivítat Finy, Němce a Rusy.

 

Během konání hokejové školy se účastníci seznámili s doplňkovými sporty, jako je například kondiční příprava boxerů pod vedením Václava Němečka, cvičení s balančními pomůckami s Jitkou Jirušovou nebo třeba regenerace v místním aquaparku.

 

Po celou dobu se o účastníky starali vzdělaní trenéři, kde jsme mohli přivítat například extraligového vítěze, dříve draftovaného hráče do NHL nebo nejúspěšnějšího hokejového trenéra mládeže dle ankety Díky, trenére. Ve volném čase bylo postaráno o hráče vedoucími s pedagogickými zkušenostmi.

 

Během celé akce se všichni mohli potkat s hráči jako je Michal Neuvirth, Pavel Patera, Aleš Pavlas, David Tůma a samozřejmě s naším patronem Petrem Tenkrátem.

 

Všem, kdo se podíleli na této akci, děkujeme a těšíme se znovu za rok.


Partneři

Více
Úvod