A-tým

GENERÁLKA NA LIGU JE TU! DĚČÍN SE UTKÁ S VRCHLABÍM

GENERÁLKA NA LIGU JE TU! DĚČÍN SE UTKÁ S VRCHLABÍM

14. 9. 2022 Děčín čeká poslední přípravné utkání

Na závěr přípravy se Medvědi představí na domácím ledě a soupeřem jim bude Vrchlabí, které v loňské sezóně působilo v 1. lize. Děčínští hokejisté budou chtít navázat na tři vítězná domácí utkání v řadě a co nejlépe se naladit na začátek ligy. Jak se jim v zápase bude dařit, můžete sledovat přímo v hledišti. Střetnutí je na programu ve středu 14. září od 18:00.

Děčín se ve svém předposledním přátelském utkání ukázal doma, kde přivítal Jablonec. Odvetný duel nabídl plno branek a na jeho konci se mohli radovat Medvědi, kteří o svém vítězství rozhodli ve druhé polovině závěrečné třetiny. V zápase úřadovala hlavně první útočná formace ve složení D. Tůma, Faigl a Trávníček. A právě posledně jmenovaný vsítil hattrick během 9 minut.

HC Děčín – HC Vlci Jablonec nad Nisou 7:4 (0:1, 2:1, 5:2)
Branky a asistence:
24. Loukota (Kučera, T. Nezbeda), 37. D. Tůma (Faigl, Trávníček), 45. Trávníček (D. Tůma, Faigl), 51. Trávníček (Faigl), 53. Trávníček (Volráb, Faigl), 55. Kučera (Zajan, L. Nezbeda), 55. Kuchynka (Volráb, Macek) – 8. Folda (Plíhal, Filip), 25. Strnad (Folda), 43. Jursa (Dušek), 49. Had (Foerster)

Sestava Děčína:
Lavinger – Brož, Charvát, Loukota, Kučera, Starý, Kaltenböck – Trávníček, Faigl, D. Tůma, L. Nezbeda, T. Nezbeda, Zajan, Kuchynka, Volráb, Macek


Vrchlabští hokejisté mají v přípravě zatím stoprocentní bilanci, když dvakrát porazili Jablonec i Hronov a jednou pak Pardubice B a Letňany. V minulém utkání nastoupili svěřenci trenéra Tomáše Jirků na domácím ledě a zdolali Hronov 7:2. Zápas rozhodla první třetina, kterou Stadion vyhrál 4:0. Vyhrocený duel se nakonec nedohrál a byl na začátku 54. minuty předčasně ukončen z důvodu nadměrné tvrdosti.

HC Stadion Vrchlabí – HC WIKOV Hronov 7:2 (4:0, 1:2, 2:0)
Branky a asistence:
9. Bláha (Perička), 10. Šlaicher (Chalupa, Duchan), 12. Urban (Moník F.), 18. D. Chalupa (Kynčl, F. Moník), 28. Urban (Poppel, F. Moník), 44. Perička (Moník F.), 52. Moník F. (Cerman) – 27. Heligr (Bořuta, Hovsepyan), 37. Hovsepyan (Pavelka)

Sestava Vrchlabí:
Krinwald (30. Holubec) – Vácha, Perička, Duran, Bendík, Voňka, Kynčl, Fiala, Kerekanič – Moník, Urban, Poppel, Bláha, Chrtek, Chalupa, Šlaicher, Duchan, Jirků A., Mach, Tatar, Cerman


HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí 14. září 18:00 Zimní stadion Děčín


Partneři

Více
Úvod