A-tým

LIGA SE VRACÍ NA DĚČÍNSKÝ STADION, MEDVĚDI VYZVOU PÍSEK

LIGA SE VRACÍ NA DĚČÍNSKÝ STADION, MEDVĚDI VYZVOU PÍSEK

23. 9. 2022 Preview: Děčín vyzve Písek

Děčín se v novém ročníku představí poprvé na domácím ledě. Ve druhém kole soutěže přivítá mužstvo z Písku. Utkání je na programu v sobotu 24. září a začíná v tradičních 18:00. Připíšou si Medvědi první body do tabulky?

K úvodnímu zápasu zavítali děčínští hokejisté do nedalekého Ústí nad Labem. A mohli jen litovat, že úvodní dějství skončilo 1:1, neboť měli více ze hry a vytvořili si několik šancí ke skórování. Postupně se hra vyrovnala a Slovan se podruhé v zápase dostal do vedení. V poslední třetině si výsledek domácí už pohlídali a Děčín tak prohrál severočeské derby 1:2.

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Děčín 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)

Branky a asistence:
6. Berčík (Kučera, Smola), 36. Kordule (Záruba, Costa) – 17. D. Tůma (Faigl, Volráb)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Charvát, Kučera, Loukota (A), Černohorský, Starý, Košař – D. Tůma, Faigl, Trávníček (C) – T. Nezbeda, L. Nezbeda, Zajan (A) – Macek, Volráb, Kuchynka – J. Tůma

Písek nezačal sezónu ideálně, jelikož v prvním zápase prohrál s Příbramí na svém ledě 1:5. Na první gól ještě dokázal zareagovat písecký Pouzar, ale další branky už domácí nevstřelili. V poslední části pak hosté definitivně rozhodli o svém vítězstvím, když se trefili třikrát během šesti minut.

IHC Králové Písek – HC Příbram 1:5 (1:1, 0:1, 0:3)

Branky a asistence:
19. Pouzar (Prášek) – 14. Káník (Josefus, Hasman), 21. Josefus (Hasman, Káník), 43. Gengel (Saňa), 47. Pinkas (Dragoun, Gengel), 48. Eret (Hasman, Saňa)

Sestava Písku:
Novák D. (Kříž) – Novák F., Dudáček, Kurfürst, Radoš, Tampier, Dvořák (C), Turek – Pouzar, Hollar, Koupal, Macháček, Volf (A), Březina (A), Bednařík, Matiášek, Novotný, Prášek


Partneři

Více
Úvod