A-tým

NA DĚČÍNSKÝ LED PŘILETÍ LETCI Z LETŇAN

NA DĚČÍNSKÝ LED PŘILETÍ LETCI Z LETŇAN

4. 10. 2022 Preview: Děčín vs Letňany

Druhé domácí utkání v řadě čeká děčínské hokejisty ve středu 5. října. V rámci pátého kola vyzvou pražské Letňany, které patří mezi tři stoprocentní mužstva v tabulce. Povede se Medvědům obrat o body dosud suverénní Letce? Úvodní buly padne v 18:00 a všichni jste na duel zváni.

V posledním zápase Medvědi hostili Piráty. Utkání začali bez respektu a hned ve 4. minutě otevřel skóre Vladimír Brož. Ten samý hráč se prosadil i o chvíli později a navýšil vedení. Jenže Chomutov stihnul do sirény vyrovnat. Podobné to bylo i po brance Jakuba Černohorského, ale s tím rozdílem, že Piráti dokázali otočit stav duelu. Závěrečná třetina patřila jen hostům, neboť v ní nasázeli pět branek a definitivně rozhodli o své výhře. Děčín favorita nezastavil a prohrál 4:9.

HC Děčín – Piráti Chomutov 4:9 (2:2, 1:2, 1:5)

Branky a asistence:
4. Brož (D. Tůma), 11. Brož (Faigl, Trávníček), 32. Černohorský (T. Nezbeda, L. Nezbeda), 51. Kučera (Zajan, Černohorský) – 13. Chlouba (Mála, Havel), 15. Kostourek (Zajíček, Mežnar), 32. Koblížek (Seemann, Chlouba), 38. Hübl (Lukeš), 46. Hübl (Lukeš, Seemann), 46. Kostourek (Chlouba, Mežnar), 49. Hübl (Lukeš), 56. Hübl (Lukeš, Kostourek), 59. Mežnar (Chlouba, Váchal)

Sestava Děčína:
Skokan (46. Lavinger) – Černohorský, Brož, Charvát, Kučera, Loukota (A), Starý – Zajan (A), Faigl, D. Tůma – Trávníček (C), T. Nezbeda, L. Nezbeda, – Fojt, Volráb, Macek – J. Tůma


Letci se v sobotu ukázali před svými fanoušky a sehráli na branky chudé utkání s Mostem. Skóre se měnilo po šesti minutách od úvodního buly a trefa to byla rovnou vítězná. Ve druhé třetině pak navýšil vedení na 2:0 Kastner. Dalších gólů se diváci nedočkali, a tak Letňany vyhrály i svůj čtvrtý zápas v sezóně.

HC Letci Letňany – MOSTEČTÍ LVI 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Branky a asistence:
6. Arnošt (Wojnar, Uhlík), 25. Kastner (Hozák)

Sestava Letňan:
Brázdil – Lytvynov, Kolařík, Havelka, Guryevsky, Chalupa, Fiala – Arnošt (A), Kellerstein, Wojnar, Vacín, Kastner (A), Pejchal, Labuzík, Řepík, Pejchal, Švec, Kropáček, Uhlík, Hozák (C), Poul


Partneři

Více
Úvod