A-tým

MEDVĚDI HOSTÍ LOŇSKÉHO UČASTNÍKA 1. LIGY

MEDVĚDI HOSTÍ LOŇSKÉHO UČASTNÍKA 1. LIGY

18. 10. 2022 Preview: HC Děčín vs HC Benátky nad Jizerou

Druholigové zápasy pokračují i ve středu 19. října. Svěřence Tomáše Mareše a Michala Oliveriuse čeká loňský účastník Chance ligy, HC Benátky nad Jizerou. Duel 9. kola startuje na děčínském zimním stadionu v 18:00 a všichni jste na něj zváni.

V sobotu se Medvědi po dvou venkovních utkání vrátili na svůj led, kde přivítali Kobru Praha. Skóre se měnilo až v polovině zápasu, když se trefil David Tůma. Hosté ovšem dokázali nejprve srovnat a v závěrečných minutách posledního dějství strhnout vedení na svou stranu. Děčín ani při závěrečné power play už nedokázal odpovědět a prohrál 1:2.

HC Děčín – HC Kobra Praha 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

Branky a asistence:
30. D. Tůma (Pšenička, Volráb) – 37. Šťastný (Jedlička), 56. Zídek (Martínek, Straka)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Černohorský, Trávníček (C), Charvát, Loukota (A), Kaltenböck, Starý, Gottfried – Faigl, T. Nezbeda, Zajan (A) – D. Tůma, Volráb, Pšenička – J. Tůma, L. Nezbeda, Macek


V osmém kole čekal Benátky venkovní duel v Chomutově. Po pětadvaceti minutách svítil na ukazateli stav 5:0 pro domácí. Poté se benátským hokejistům povedlo dvěma brankami snížit, nicméně to bylo z jejich strany vše. Piráti ještě navýšili své vedení a loňský prvoligový tým utrpěl debakl 2:8. Navíc šlo o jeho třetí porážku za sebou.

Piráti Chomutov – HC Benátky nad Jizerou 8:2 (3:0, 3:2, 2:0)

Branky a asistence:
6. Chlouba (Vrhel, Havel), 12. Mežnar (Mála, Kostourek), 19. Chrpa (Hübl, Lukeš), 21. Lukeš (Chrpa, Hübl), 25. Mežnar (Mála, Chlouba), 32. Hübl (Lukeš, Němec), 44. Kostourek (Chrpa), 60. Mála (Mežnar, Kostourek) - 29. Šafránek (Stehlík, Klodner), 31. Král (Zumr, Haspeklo)

Sestava Benátek:
Sejpal (25. Šuhájek) – Antoš, Klodner, Tondr Martin, Mašek, Klatt – Tondr Lukáš, Bříška (A), Zumr, Stehlík, Šafránek (A), Šíma, Král, Havlas, Dvořák, Křenek, Hejňák, Špaček (C)


Partneři

Více
Úvod