A-tým

DERBY JE TADY! DĚČÍN PŘIVÍTÁ ÚSTÍ

DERBY JE TADY! DĚČÍN PŘIVÍTÁ ÚSTÍ

15. 11. 2022 Preview: Derby mezi Děčínem a Ústím

Děčínští hokejisté se po třech venkovních duelech vrací na domácí led a hned je čeká velký zápas – derby s Ústím. Poslední měření sil dopadlo lépe pro Slovan, který doma vyhrál těsně 2:1. Vrátí Medvědi svému soupeři porážku z úvodního zápasu v sezóně? Dorazte ve středu na děčínský zimní stadion a užijte si hokejovou podívanou včetně bohatého přestávkového programu. Startujeme v 18:00!

V sobotu Medvědi zakončili sérii tří venkovních zápasů na ledě Písku. Diváci si na první gól museli počkat skoro až do poloviny zápasu. Na branku T. Nezbedy ještě navázal Trávníček s Pšeničkou a díky nim Děčín vedl 3:0. Těsně před sirénou snížil písecký Matiášek. Podobný scénář se opakoval i v závěrečné části. Děčínští hokejisté porazili Písek i podruhé a na středeční derby se naladili výhrou.

IHC Písek – HC Děčín 3:6 (0:0, 1:3, 2:3)

Branky a asistence:
40. Matiášek (Prášek, Volf), 56. Hrakholski (Hollar, Pavlát), 60. Cháb (Prášek, Koupal) – 27. Nezbeda Tomáš (Brož, Faigl.), 31. Trávníček, 38. Pšenička (Brož), 46. Charvát (Nezbeda Tomáš), 52. Trávníček (Kučera, Černohorský), 55. Černohorský (Trávníček, Kučera)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kaltenböck, Černohorský, Kučera, Klement, Mikulec – Faigl, T. Nezbeda, Charvát – Zajan (A), Pšenička, Trávníček (C) – Macek, L. Nezbeda, P. Hruška – Gottfried


V minulém kole se ústecký tým vydal do Prahy, kde se postavil Kobře. Na první dvě trefy domácích ještě Slovan stihl zareagovat a vyrovnal. Jenže poté si Braničtí vypracovali čtyřbrankový náskok a značně se přiblížili ke třem bodům. Ústí se nevzdalo a zadělalo na drama, když v 58. minutě snížilo na rozdíl jednoho gólu. K vyrovnání však nedošlo, a tak severočeský celek odjel z hlavního města s prázdnou.

HC Kobra Praha – HC Slovan Ústí nad Labem 6:5 (2:1, 2:1, 2:3)

Branky a asistence:
11. Šťastný (Novák), 24. Havrda (Knesl), 34. Zídek (Kolda, Straka), 36. Daniel (Holý, Svach), 42. Petrák (Daniel, Svach), 48. Novák (Jedlička, Duda) – 22. Kordule (Costa, Tůma), 29. Rudovský, 48. Berčík (Kordule, Costa), 51. Trefný (Kordule, Záruba), 58. Rudovský (Roubík, M. Tůma)

Sestava Ústí:
Cikánek – Vodička, Trefný (C), Vacík, Drtina (A), Funk, Záruba, Šefl – Roubík, Rudovský, M. Tůma (A), Kordule, Prošek, Kučera, Berčík, Damašek, Costa, Smola


Partneři

Více
Úvod