A-tým

DĚČÍN HOSTÍ DRUHOU PŘÍBRAM

DĚČÍN HOSTÍ DRUHOU PŘÍBRAM

25. 11. 2022 Preview: HC Děčin vs HC Příbram

V sobotu 26. listopadu přijede na děčínský led druhý celek tabulky HC Příbram. Medvědi v posledním vzájemném zápase Baník překvapili a vyhráli 5:2. Příbramští hokejisté neztratili na venkovních stadionech ani bod, takže Děčín čeká další náročná šichta. Jak tento duel dopadne?

O druhé přestávce bude na programu soutěž, při které můžete vyhrát kontaktní gril značky ECG a poukázku v hodnotě 500 Kč do Tankovny na Skřivance. Po utkání proběhne ve vestibulu stadionu autogramiáda hráčů "A" mužstva. Dorazte na zimák a užijte si sobotní večer s hokejem. Začínáme v 18:00!

Děčínské hokejisty ve středu čekala cesta do hlavního města, kde se utkali s týmem HC Letci Letňany. Hned úvodní minuty nabídly gólovou přetahovanou a Děčín držel s lídrem v první části krok. Od poloviny zápasu však šli Letci do vedení, po kterém měli zápas ve své moci. Medvědi prohráli v Letňanech 2:6.

HC Letci Letňany – HC Děčín 6:2 (2:2, 3:0, 1:0)

Branky a asistence:
2. Němeček (Hrala, Kropáček), 10. Vacín (Kellerstein, Arnošt), 30. Kastner (Arnošt, Hozák), 38. Hrala (Turek, Havelka), 40. Kropáček (Wojnar, Havelka), 46. Arnošt (Kellerstein) – 1. Tůma (Faigl, Nezbeda), 11. Nezbeda (Tůma, Faigl)

Sestava Děčína:
Skokan (Lavinger) – Brož, Kaltenböck, Černohorský, Charvát, Klement, Kučera – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Zajan (A), Volráb, Trávníček (C) – Macek, Cikhart, P. Hruška – J. Tůma


Baník v minulém utkání zavítal na chomutovský led a díky výhře 5:4 se stal prvním týmem, který dobyl ROCKNET Arénu. Vítězství se zpočátku rodilo lehce a vypadalo to na jednoznačnou záležitost, protože po první třetině svítil na tabuli stav 3:0 pro Příbram. Piráti ovšem ve druhé části zabrali a dokázali výsledek dorovnat. Nakonec rozhodla branka Káníka ze 47. minuty a Baník je díky tomu venku stále neporažen.

Piráti Chomutov – HC Příbram 4:5 (1:3, 3:1, 0:1)

Branky a asistence:
20. Matai (Lukeš, Němec), 25. Seemann (Kostourek, Zajíček), 28. Zajíček (Kostourek, Svoboda), 32. Svoboda (Chlouba, Kostourek) – 4. Gengel (Kafka, Eret), 11. Procházka (Kafka, Hasman), 17. Kafka (Urban, Eret), 23. Eret (Saňa, Gengel), 47. Káník (Zdeněk, Eret)

Sestava Příbrami:
Šorf – Jelínek, Saňa, Patzelt, Havlín, Zdeněk – Eret, Káník, Kraus, Urban, Brzák, Pinkas, Furch, Hasman, Procházka, Gengel, Kafka


Partneři

Více
Úvod