A-tým

NA DĚČÍNSKÝ STADION PŘIJEDOU BULDOCI Z ŘISUT

NA DĚČÍNSKÝ STADION PŘIJEDOU BULDOCI Z ŘISUT

29. 11. 2022 Preview: Děčín hostí Řisuty

V posledním listopadovém dni je na programu 21. kolo skupiny Západ. Do Děčína dorazí mužstvo HC Řisuty. Děčínští hokejisté jistě budou chtít před domácím publikem vyhrát a přerušit čtyřzápasovou sérii porážek. Získají Medvědi potřebné tři body? Duel je na programu v 18 hodin a všichni jste na něj srdečně zváni. Navíc se můžete těšit na soutěž, která proběhne tradičně při druhé přestávce.

HC Děčín završil sérii zápasů s vrškem tabulky na domácím ledě proti Příbrami. Utkání měl dobře rozjeté díky využité dvojnásobné přesilovce. Jenže Baníku vyšly úvodní minuty druhé a třetí třetiny, díky kterým si vytvořil tříbrankový náskok. Medvědi v závěrečné desetiminutovce mocně dotahovali, ale vyrovnat se jim už nepovedlo.

HC Děčín – HC Příbram 3:5 (1:0, 0:2, 2:3)

Branky a asistence:
10. Černohorský (Trávníček, Nezbeda), 53. Trávníček (Volráb, Zajan), 57. Trávníček (Zajan) – 24. Kafka (Eret), 27. Kafka (Eret, Gengel), 43. Gengel (Eret, Kafka), 46. Zdeněk (Šinágl, Havlín), 59. Káník (Havlín)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kučera, Černohorský, Charvát, Klement, Mikulec – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Zajan (A), L. Nezbeda, Trávníček (C) – J. Tůma, Volráb, Cikhart – Gottfried


Minulé kolo se ve Slaném nehrálo, protože utkání s celkem IHC Králové Písek bylo odloženo. A tak poslední duel, který Buldoci absolvovali, byl proti Vrchlabí. V něm po první třetině Řisuty prohrávali 0:2 po dvou gólech v oslabení. Stadion náskok postupně navyšoval a zbytek zápasu už si pohlídal.

HC Řisuty – HC Stadion Vrchlabí 3:7 (0:2, 1:2, 2:3)

Branky a asistence:
37. Bílek (Řepka, Petráš), 47. Petráš (Bílek), 49. Křepelka (Řepka) – 14. Chalupa (Chrtek, Duchan), 20. Hlaváč (Chalupa, Chrtek), 34. Chalupa (Urban), 39. Tatar (Jirků, Horáček), 44. Šlaicher (Cerman), 48. Cerman (Duran, Oliva), 59. Perička (Chrtek, T. Bláha)

Sestava Řisut:
Šubrt (Pánek) – Potěchin, Janda, Zich, Strnad, Rudovský – Patyk, Sýkora, Okegawa, Petráš, Řepka, M. Bláha, Pejchal, Křepelka, Rendla, Bílek (C)


Partneři

Více
Úvod