A-tým

DĚČÍNSKÉ HOKEJISTY ČEKÁ DUEL V BENÁTKÁCH

DĚČÍNSKÉ HOKEJISTY ČEKÁ DUEL V BENÁTKÁCH

6. 12. 2022 Preview: Děčín zajíždí do Benátek

Další náročná zkouška je tady. 23. kolo skupiny Západ pošle zítra děčínské hokejisty do Benátek nad Jizerou. Středočeský celek je na tom s umístěním o něco lépe a uzavírá první osmičku. Medvědi ale díky předchozí výhře znají na soupeře recept. Jak duel dopadne? Hokejové klání začne tradičně v 18 hodin.

Děčín rozjel prosincové zápasy v Praze, kde se utkal s Kobrou. Domácí se dostali v 17. minutě do vedení. Vyrovnat se Medvědům povedlo na začátku druhé části díky brance Aleše Macka. Jenže soupeř poté vsítil dva slepené góly a vytvořil si tak dvojnásobný náskok. Děčínské mužstvo mělo dost šancí na vyrovnání, ale proměnilo jen jednu a muselo skousnout těsnou porážku 2:3.

HC Kobra Praha HC – Děčín 3:2 (1:0, 2:1, 0:1)

Branky a asistence:
17. Novák (Šťastný, Duda), 25. Knesl (Zídek, Kolda), 26. Zídek (Petrov, Kolda) – 23. Macek (L. Nezbeda, Cikhart), 44. Volráb (Cikhart)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kučera, Černohorský, Charvát, Klement, Mikulec – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Černý, Volráb, Trávníček (C) – Macek, L. Nezbeda, Cikhart – J. Tůma


Benátky nad Jizerou přišly v minulém zápase s Piráty o třízápasovou sérii výher. Domácím se sice povedlo za stavu 0:1 a 1:3 vyrovnat, nicméně na branku Jakuba Mataie ze 38. minuty už odpověď nenašli. Středočeši tak na svém ledě prohráli 3:5.

HC Benátky nad Jizerou – Piráti Chomutov 3:5 (1:1, 2:3, 0:1)

Branky a asistence:
6. L. Tondr (Čížek, Bříška), 32. Šafránek (Bříška), 36. Král (Hejňák) – 2. Zajíček (Veselý, Mežnar), 24. Kostourek, 27. Hübl (Seemann), 38. Matai (Hübl, Lukeš), 56. Kostourek (Zajíček, Seemann)

Sestava Benátek:
Stuchlík – Čížek, Klodner, Mrkvička, M. Tondr, Kulvejt – L. Tondr, Bříška, Zumr – Šíma, Šafránek, Jankovský – Dvořák, Král, Hejňák – Kusý, Husák, Vorel


Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod