A-tým

POPRVÉ V NOVÉM ROCE NA DOMÁCÍM LEDĚ. DO DĚČÍNA DORAZÍ TÁBOR

POPRVÉ V NOVÉM ROCE NA DOMÁCÍM LEDĚ. DO DĚČÍNA DORAZÍ TÁBOR

6. 1. 2023 Preview: Děčín vyzve Tábor

Medvědům novoroční premiéra nevyšla a ve Vrchlabí prohráli. Druhý pokus o první výhru v roce 2023 mají svěřenci Tomáše Mareše a Michala Oliveriuse zítra. Na děčínský led přicestuje třetí celek tabulky HC Tábor. Zahajovací buly padne v 18 hodin. Přijďte Grizzly osobně podpořit! Sobotní duel okoření přestávková soutěž o mikrovlnnou troubu značky ECG.

Děčín v minulém kole zavítal na led Vrchlabí, kde se ovšem musel obejít bez několika svých opor. První gól padl ve 13. minutě z hole Bláhy. Krkonošský celek své vedení navýšil v prostřední části, kdy se trefil podruhé Bláha a Šlaicher. Na snížení D. Tůmy, který se prosadil v úniku, odpověděl Sýkora a v poslední periodě i Krsek. Medvědům vstup do nového roku nevyšel a prohráli 1:5.

HC Stadion Vrchlabí – HC Děčín 5:1 (1:0, 3:1, 1:0)

Branky a asistence:
13. Bláha (Sýkora), 26. Bláha (Chalupa, Kerekanič), 31. Šlaicher (Cerman), 38. Sýkora, 57. Krsek (Sýkora) – 35. D. Tůma

Sestava Děčína:
Skokan (Lavinger) – Brož, Mikulec, Černohorský, Loukota (A), Kučera, Kaltenböck – T. Nezbeda, L. Nezbeda, Charvát – D. Tůma, Pšenička, Macek – P. Hruška, J. Tůma, Nowák


Hokejisté Tábora i s Jakubem Matušíkem, třetím nejproduktivnějším hráčem skupiny Západ, mají za sebou vítězný vstup do nového roku. Na vítězství se ale nadřeli, neboť domácí Cheb nedal body zadarmo a už v 6. minutě vedl po brance Parshakova. Ve 25. minutě Kohouti vyrovnali zásluhou Práška. Jelikož v základní hrací době žádná další branka nepadla, duel dospěl do prodloužení. Bonusový bod vystřelil hostům Severa a Tábor na západě Čech urval vítězství 2:1.

HC Stadion Cheb – HC Tábor 1:2p (1:0, 0:1, 0:0 – 0:1)

Branky a asistence:
6. Parshakov (Troška, Shafeev) - 25. Prášek (Dančišin, Severa), 61. Severa (Milfait, Suchánek)

Sestava Tábora:
Dvořák (Gába) - Suchánek, Krejčí, Černý, Kříž, Hajič, Kohout – Bárta, Matušík, Šulek - Endál. Milfait, Severa – Prášek, Dančišin, Bahenský – Zayml, Duchan, Duda


Partneři

Více
Úvod