A-tým

MEDVĚDI ZAHÁJILI LETNÍ PŘÍPRAVU

MEDVĚDI ZAHÁJILI LETNÍ PŘÍPRAVU

3. 5. 2023 Začala příprava na nadcházející sezónu

Květen je tu a s ním se pojí i příprava na novou sezónu. Nikterak tomu není ani u děčínských hokejistů, kteří suchou část odstartovali v úterý úderem 18. hodiny na ploše zimního stadionu. Na úvodním srazu se hlásilo celkem jednadvacet hráčů. Další se budou postupně přidávat nebo mají svůj individuální plán přípravy a k týmu se připojí až na ledě.

Výraznou změnou je trenérské obsazení. V klubu již nebude pokračovat Tomáš Mareš, jenž v roli hlavního kouče dovedl A-mužstvo ke skvělému osmému místu. Trenére, děkujeme za odvedené služby pro náš klub a přejeme Ti hodně štěstí v osobním i sportovním životě.

Grizzly do nadcházející sezóny vstoupí s trenérským duem David Švagrovský - Michal Oliverius. Nový kouč děčínského A-týmu, který má za sebou velmi pestrou hráčskou kariéru, se na sever Čech přesouvá z dalekého Šumperka, kde v loňském ročníku působil v roli asistenta trenéra prvoligového mužstva. Davide, vítej v Děčíně!

Změny se dotkly i hráčského kádru. Těmi prvními jsou odchody útočníka Jana Tůmy a obránce Pavla Gottfrieda, kteří se rozhodli pro jiné nabídky. Honzo a Pavle, děkujeme za působení v děčínském dresu a přejeme vám mnoho úspěchů.

O dalších změnách v kádru, či nových podpisech vás budeme informovat.



Partneři

Více
Úvod