Preview

GENERÁLKA NA LIGU! DO MEDVĚDÍHO DOUPĚTE ZAVÍTAJÍ MOSTEČTÍ LVI

GENERÁLKA NA LIGU! DO MEDVĚDÍHO DOUPĚTE ZAVÍTAJÍ MOSTEČTÍ LVI

13. 9. 2023 PREVIEW

Poslední utkání v rámci přípravy zbývá odehrát děčínským hokejistům. Ve čtvrtek od 18:00 nastoupí Medvědi na své půdě ke generálce před ligovým startem proti týmu MOSTEČTÍ LVI. Během zítřejšího zápasu startuje předprodej permanentek pro nadcházející sezónu. O další důvod víc, proč zítra dorazit na děčínský zimák.

Předprodej permanentek
Během generálky na 2. ligu s Mostem bude možné si na pokladně zakoupit permanentku pro nadcházející sezónu. Permanentní vstupenky pak budou k zakoupení i při dalších domácích zápasech nebo na recepci zimního stadionu. Cena permanentky je 1000 Kč (Platí pro domácí utkání základní části včetně nadstavby. Neplatí pro PLAY-OFF)

První venkovní výhra v přípravě
Grizzly v úterý zajížděli do Benátek nad Jizerou, na které už v přípravě jednou narazili. Po dvou úvodních neproměněných možnostech domácích se hokejisté Děčína dostali postupně do tříbrankového vedení. I když středočeský celek vzdoroval, byli to Medvědi, kteří i díky dvou brankám Tomáše Nezbedy a Davida Tůmy vyhráli 6:3.

HC Benátky nad Jizerou – HC Děčín 3:6 (0:2, 1:1, 2:3)
Branky a asistence: 32. Tondr, 46. Dvořák (Jankovský, Čížek), 59. Havlas (Hozák, Řepík) – 16. Nezbeda (Faigl, Brož), 18. Tůma (Bartoň), 26. Nowák, 43. Nezbeda (Faigl, Tůma), 48. Kučera (Černý, Jursa), 55. Tůma (Faigl, Brož)

Sestava Děčína:
Petrásek (Lavinger) – Brož, Bartoň, Zedek, Kučera, Tomšík, Kaltenböck, Hercík – Faigl, Nezbeda, Tůma – Černý, Jursa, Sýkora – Parshakov, Hruška, Smola – Nowák


Most má v přípravě sérii tří výher
Formu Mostu v přípravě odneslo Ústí nad Labem, které v minulém týdnu hostilo vzájemný duel. Po vyrovnané úvodní třetině se Lvi v té druhé odtrhli od soupeře a zajistili si dvoubrankový náskok. Slovan ještě stačil snížit, nicméně v závěrečné části už úřadovali pouze hosté. MOSTEČTÍ LVI vyhráli na ledě souseda z kraje 6:2.

Ústecký Slovan s.r.o. – MOSTEČTÍ LVI 2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
Branky a asistence: 1. Kloz (Rudovský, Kubát), 40. Dubský (Rudovský, Roubík) – 14. Procházka (Steinocher, Šimeček), 35. Jindra (Havlůj), 38. Nedrda, 50. Procházka (Šimeček), 59. Písařík (Procházka, Veselý), 60. Procházka (Nedrda)

Sestava Mostu:
Klika (Hosnedl) – Steinocher, Havlůj, Veselý, Písařík, Jindra, Hocelík, Hofmann – Nedrda, Šimeček, Procházka – Rykl, Havlík, Urban – Řehoř, Mical


Vzájemné zápasy: Děčín zahajoval přípravu s Mostem
Lvi na rozdíl od děčínských hráčů vstoupili do vzájemného mače už se třemi odehranými zápasy, což se projevilo i na souhře mužstva. Grizzly ještě dokázali na úvodní branku Tomáše Urbana zareagovat, když vyrovnal Tomáš Nezbeda. Jenže v rozmezí 30. a 31. minuty zadělali domácí na vítězství, neboť se prosadili hned dvakrát. Z kraje poslední třetiny sice snížil Vladimír Brož, nicméně další branku už Děčín nevsítil, a naopak ještě jednou inkasoval při závěrečné power play. První vystoupení v přípravě skončilo pro Medvědy porážkou 2:4.

MOSTEČTÍ LVI – HC Děčín 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Branky a asistence: 12. Urban (Šoustek, Řehoř), 30. Řehoř (Mical), 31. Mical, 60. Šimeček (Písařík, Kýhos) – 14. Nezbeda (Kaltenböck), 41. Brož (Faigl, Nezbeda)

Sestava Mostu:
Hosnedl (Tuhý) – Urbánek, Havlůj, Šoustek, Hocelík (C), Rykl, Hofmann – Nedrda (A), Písařík, Šimeček – Veselý, Kýhos (A), Daniel – Urban, Řehoř, Mical – Matas, Král

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kaltenböck, Starý, Zedek, Werner, Bartoň, – Tůma, Nezbeda, Faigl – Smola, Jursa, Macek – Paršakov, Hruška, Černý – Nowák


Partneři

Více
Úvod