Mládež

TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V DĚČÍNĚ DOPADL VÝBORNĚ

TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V DĚČÍNĚ DOPADL VÝBORNĚ

14. 9. 2023 Víkendový turnaj mladších žáků

O víkendu 9. - 10.9.2023 se na děčínském zimním stadionu konal turnaj 5. a 6. tříd. V Děčíně se během víkendu sešlo celkem 8 mužstev.

V sobotu se jednalo o turnaj hráčů ročníku 2012, který se hrál systémem každý s každým, kdy každá polovina utkání byla brána jako samotné utkání a po konci každého zápasu ještě následovalo zajímavé prodloužení systémem 3 na 3. Po odehraných duelech v tabulce následovalo semifinále, kde se utkal 1. tým se čtvrtým a 2. tým se třetím.

Zápasy ve skupině
V prvním utkání jsme nastoupili proti celku HC Slovan Louny. V tomto zápase jsme měli řadu šancí, ale se slabší koncovkou. Nakonec jsme vyhráli obě poloviny v poměru 2:0, 3:1 a ovládli i prodloužení. Druhým soupeřem byl celek HC Buldoci Neratovice. V tomto duelu nás v první polovině opět svazovala koncovka a utkání nakonec skončilo poměrem 0:0, 4:0 a prodloužení vyhrál celek z Neratovic. Ve třetím klání jsme se postavili proti celku HC Slavia Praha. První polovinu jsme díky dobrému pohybu vyhráli 2:1, ve druhé polovině byl lepší soupeř a vyhrál 0:3, výhru v prodloužení brala také Slavia.

Zápasy o umístění
Následovalo semifinále, do kterého jsme šli z druhého místa proti třetímu celku HC Slovan Louny. V tomto utkání jsme zvítězili a zajistili si postup do finále, kde nás čekala pražská Slavia, jenž v semifinále porazila Neratovice 2:1. Ve finále se nám podařilo protrhnout střeleckou smůlu a po bojovném výkonu jsme zvítězili 5:2 a mohly začít oslavy! V utkání o třetí místo zvítězil tým HC Buldoci Neratovice nad celkem HC Slovan Louny.

Konečné pořadí: 1. HC Děčín, 2. HC Slavia Praha, 3. HC Buldoci Neratovice, 4. HC Slovan Louny.

Sestava HC Děčín: Štěpán Čtvrtník, David Hašek, Jaroslav Koval, Nikolas Nygrýn, Patrik Kukla, Matěj Kubíska, Jakub Šejc, Richard Patrman, Lukáš Polák, Dominik Luka, Miroslav Koucký, Ondřej Růžička, Matěj Sanktus.


V neděli se jednalo o turnaj hráčů ročníku 2013 a mladší. Turnaj se hrál systémem každý s každým 2x 20 min., v případě nerozhodného výsledku po konci utkání se rozhodovalo penaltovým rozstřelem.

V prvním utkání nás čekal celek HC Teplice Huskies, hostující tým byl lepší a vyhrál 3:10. Ve druhém klání jsme nastoupili proti týmu HC Verva Litvínov, utkání bylo vyrovnané se šťastným koncem pro nás. Zvítězili jsme 9:7 a připsali si první tři body do tabulky. V posledním zápase jsme změřili síly s družstvem HC Česká Lípa. Opět se jednalo o vyrovnané utkání, ve kterém jsme zvítězili 8:6 a připsali si další tři body.

V celkové tabulce jsme získali šest bodů, stejně jako Litvínov a Teplice. Vzájemná utkání nerozhodla, a tak rozhodoval poměr vstřelených a obdržených branek, který nám přisoudil 3. místo.

Konečné pořadí: 1. HC Teplice Huskies, 2. HC Verva Litvínov, 3. HC Děčín, 4. HC Česká Lípa.

Sestava HC Děčín: Jakub Tomášek, Daniel Volráb, Jakub Rosenbaum, David Linhart, Dominik Luka, Miroslav Koucký, Petr Kopecký, Vendelín Chalachán, David Vilhám, Adam Šlambora, Jan Váberer, Adam Mališ, Oliver Tesař, Ivan Kalaš, Denis Lorenc, Jáchym Stein.


Partneři

Více
Úvod