A-tým

ČTVEŘICE HRÁČŮ MÁ DO DĚČÍNA VYŘÍZENÉ STŘÍDAVÉ STARTY

ČTVEŘICE HRÁČŮ MÁ DO DĚČÍNA VYŘÍZENÉ STŘÍDAVÉ STARTY

22. 9. 2023 Střídavé starty

Děčínský hokejový klub bude moct v nové sezóně využít služeb hned čtyř hokejistů, kteří mají k Medvědům vyřízené střídavé starty. Vypomoci mohou obránce Adam Charvát s útočníkem Lukášem Nezbedou, jenž za Grizzly hráli v loňském ročníku a také odchovanci děčínského hokeje Daniel Dej s Ondřejem Postlem.

Adam Charvát
Třiadvacetiletý hokejista odehrál v Děčíně celou loňskou sezónu a byl druhým nejproduktivnějším bekem týmu, když ve 48 duelech posbíral 18 bodů. Ofenzivní obránce v minulosti nastupoval také v dresu Jablonce nebo si zahrál Chance ligu za Benátky nad Jizerou. Jeho současným domovem je klub HC GEPARDI JABLONEC.

Lukáš Nezbeda
Mladší z dvojice bratrů Nezbedových se v minulém ročníku také představil v barvách Děčína. A nevedl si vůbec špatně, neboť ve svém prvním seniorském roce zapsal hned 34 bodů ve 44 zápasech. V sezóně 2022/23 patřil dvacetiletému útočníkovi primát nejproduktivnější hráč DHL extraligy juniorů. Momentálně působí v Nové Pace.

Daniel Dej
Osmnáctiletý útočník, jenž nyní patří do kádru litvínovské juniorky, začal dělat své první hokejové kroky v Děčíně. V dresu s Medvědem na hrudi si dokonce v ročníku 2021/22 odbyl premiéru v dospělém hokeji a naskočil v něm i do jednoho zápasu v letošní přípravě.

Ondřej Postl
Děčínský odchovanec, který odstartoval sezónu v juniorce Litvínova ve velkém stylu. V prvních devíti odehraných zápasech DHL extraligy juniorů posbíral hned 10 bodů (3+7). Osmnáctiletý forward nastoupil v srpnu i do dvou přípravných utkání za A-tým Vervy.


Partneři

Více
Úvod