Preview

NÁVRAT NA DOMÁCÍ LED! MEDVĚDI NASTOUPÍ PROTI VRCHLABÍ

NÁVRAT NA DOMÁCÍ LED! MEDVĚDI NASTOUPÍ PROTI VRCHLABÍ

17. 10. 2023 PREVIEW

Po třízápasovém tripu hlásí Grizzly návrat před své fanoušky na děčínský zimní stadion. Do medvědího doupěte dorazí ve středu vzdorovat HC Stadion Vrchlabí. Děčínští hokejisté mají soupeři z Krkonoš co vracet, neboť s ním v přípravě dvakrát prohráli. Zítřejší souboj, jehož začátek je naplánován na osmnáctou hodinu, slibuje podle umístění v tabulce zajímavou partii a u té rozhodně nesmíte chybět.

Partner středečního zápasu
Sponzorem středečního utkání 8. kola II. ligy skupiny Západ mezi Medvědy a týmem HC Stadion Vrchlabí je společnost Kablo Vrchlabí.

Grizzly úřadovali na Kobře
V sobotu zakončili Medvědi třízápasovou venkovní šňůru v hlavním městě, kde nastoupili proti Kobře. V repríze předkola play-off bylo k vidění celkem deset branek. První třetina přinesla gólovou přestřelku, na kterou hokejisté navázali v poslední části. Braničtí se na začátku závěrečné třetiny dostali Děčínu na dostřel, ovšem vyrovnat nedokázali. Naopak Grizzly své vedení zvyšovali a nakonec vyhráli 7:3, díky čemuž poskočili na 6. místo v tabulce.

HC Kobra Praha – HC Děčín 3:7 (2:3, 0:1, 1:3)
Branky a asistence: 8. Novák (Houška), 10. Tichý (Kvasnička, Matuška), 42. Bříška (Urban, Vlček) – 6. Tůma (Nezbeda), 7. Macek (Černý, Smola), 11. Jursa (Parshakov, Kučera), 24. Tůma (Faigl, Bartoň), 48. Faigl (Brož, Tůma), 49. Jursa (Sýkora, Kučera), 51. Nezbeda (Tůma, Zedek)

Sestava Děčína:
Lavinger (Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Starý, Kaltenböck – Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, Jursa, Parshakov – Smola, Černý, Macek – Chovanec


Vrchlabští mají v nohách dvě porážky v řadě
Celek z Krkonoš se momentálně nachází na 8. místě skupiny Západ a nohách má dvě porážky za sebou. V předminulém kole neuspěl doma proti Letňanům a v tom minulém nestačil na domácí Most. Vrchlabští dlouho nemohli najít klíč k bráně za gólmanem Hosnedlem, který výkonem podpořil vedení svého týmu ze 2. minuty. A když už se hostům povedlo odemknout domácí svatyni, měli Lvi zápas pod kontrolou. Stadion odjel z Ústeckého kraje s porážkou 1:4.

MOSTEČTÍ LVI – HC Stadion Vrchlabí 4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Branky a asistence: 2. Jindra (J. Procházka), 51. Havlík (Řehoř, Havlůj), 52. Jindra (Šimeček, J. Procházka), 59. Písařík (Řehoř, Havlůj) – 56. Hladík (Chrtek, T. Bláha)

Sestava Vrchlabí:
Červinka (Holubec) – Abraham, D. Sýkora, Kynčl, Hladík, Bendík (A), Boukal, Perička, Kerekanič – D. Chalupa, Jirků, Kastner – Krsek, P. Urban (C), Matějček – T. Bláha (A), Chrtek, Moník – Cerman, Kozák, Šlaicher


Přípravné duely patřily Vrchlabí
Medvědi narazili na soupeře z Krkonoš hned dvakrát v předsezónním období. První duel se odehrál ve Vrchlabí, kde domácí uspěli po jednoznačném výsledku 5:1. Druhé vzájemné utkání, jenž se hrálo tentokrát v Děčíně, bylo vyrovnanější, ale se stejným koncem. Grizzly ani doma nestačili na Stadion a prohráli 2:3.

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí 2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Branky a asistence: 26. Nezbeda (Faigl), 60. Jursa – 13. Kynčl (Kozák), 27. Moník (Boukal), 37. Urban (Sýkora)

Sestava Děčína:
Lavinger (Petrásek) – Zedek, Kaltenböck, Tomšík, Kučera, Starý, Bartoň – Parshakov, Nezbeda, Faigl – Smola, Jursa, Macek – Chovanec, Fojt, Černý – Nowák, Hruška

Sestava Vrchlabí:
Červinka (Vacek) – Kuneš, Boukal, Sýkora, Abraham, Kynčl, Kozák, Štembera – Chalupa, Chrtek, Moník – Krsek, Urban, Tatar – Šlaicher, Kastner, Jirků


Partneři

Více
Úvod