Preview

GRIZZLY CHTĚJÍ DALŠÍ VÝHRU! NA DĚČÍNSKÝ LED DORAZÍ CHEB

GRIZZLY CHTĚJÍ DALŠÍ VÝHRU! NA DĚČÍNSKÝ LED DORAZÍ CHEB

20. 10. 2023 PREVIEW

Z posledních tří zápasů vytěžili děčínští hokejisté maximum a připsali si do tabulky skvělých devět bodů. O protáhnutí vítězné šňůry budou Grizzly usilovat už zítra na domácím ledě, kde se jim do cesty postaví HC Stadion Cheb. Sobotní střetnutí započne tradičně v podvečerních 18 hodin. Přijďte na zimní stadion podpořit naše hráče.

Sportovní odpoledne
V sobotu od 14:00 proběhne na zimním stadionu náborová akce HC Děčín. Dorazte se svými dětmi a dopřejte jim možnost vyzkoušet si naše tréninky na suchu a na ledě.

Medvědi vyhráli potřetí v řadě
Po třech venkovních duelech se Grizzly vrátili před domácí fanoušky, aby nastoupili v 8. kole proti Vrchlabí. Medvědi i přes aktivní výkon v první třetině museli dohánět jednobrankové manko. Obrat přišel ve druhé třetině, kterou děčínští hokejisté zcela ovládli. Ve třetí části navíc pojistil vítězství gólem do prázdné brány Tomáš Nezbeda a domácím už nic nezabránilo, aby mohli slavit třetí výhru v řadě.

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí 4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Branky a asistence: 24. Sýkora (Smola, Zedek), 25. Macek (Černý, Smola), 34. Tůma (Nezbeda, Bartoň), 58. Nezbeda (Brož) – 13. Moník (Bendík, T. Bláha)

Sestava Děčína:
Lavinger (Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Loukota, Zedek, Starý, Kaltenböck – Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, Jursa, Parshakov – Smola, Černý, Macek – Chovanec


Chebu se na začátku sezóny nedaří
Západočeši se po 8 kolech skupiny Západ nachází na 13. místě s pěti body za dvě výhry (z toho jedna v prodloužení). Navíc inkasovali nejvíce gólů ze všech mužstev. Naposledy hostili Příbram, která je naopak týmem s nejvyšším počtem vstřelených branek. Tento rozdíl byl vidět i v utkání. Cheb na hosty nestačil a po 32 minutách prohrával už 0:6. Potom se prosadily oba celky ještě třikrát a byla z toho vysoká porážka Stadionu.

HC Stadion Cheb – HC Příbram 3:9 (0:3, 1:4, 2:2)
Branky a asistence: 33. Prošek (Krutina), 45. V. Skuhravý (Čejka, Kvasnička), 60. Stejskal (Krutina) – 5. Havlín (Pětník, Kafka), 7. Rajgl (Hasman, Bečvář), 11. Kafka (Pětník, Havlín), 27. Hasman (Jelínek, Kolda), 31. Kafka (Gengel, Krejčí), 32. Havlín (Krejčí, Gengel), 34. Krejčí (Kafka, Hasman), 50. Hasman (Havlín, Gengel), 56. Gengel (Havlín, Krejčí)

Sestava Chebu:
Kolář (40. Kašpar) – Strýček, Vogel, Petrásek, Innanmaa, Kořán, Jonák, Stejskal – Vašíček, Čejka, Karpov, Prošek, Kvasnička, Krutina, Rozhon, V. Skuhravý, M. Skuhravý, Tóth, Krejsa

Medvědům patřila nadstavba
Hokejisté Děčína narazili na Cheb v loňské sezóně celkem čtyřikrát a byla z toho vyrovnaná bilance. Zápasy v základní části patřily Západočechům, nicméně v nadstavbě zase dominovali Medvědi. Naposledy na sebe tyto celky narazily v únoru, kdy Grizzly dokázali otočit výsledek z 0:2 na 4:2 a získat nezbytné body pro postup do předkola play-off.

HC Stadion Cheb – HC Děčín 2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
Branky a asistence: 4. Filippenko (Troška, Nekvinda), 13. Rozhon (Krutina, Steskal) – 23. Tůma (Brož, Trávníček), 25. Brož (Kaltenböck), 55. Černý, 60. Faigl (Černý)

Sestava Chebu:
Tichon (Chlad) – Stejskal, Kořán, Šikut, Troška, Šik (C), Jachanov, Krutina – Šťastný, Filippenko, Čejka (A), Vrtek, Varvařovský, Šafejev, Rozhon, Nekvinda (A), Konášek, Prošek, Klíma

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kaltenböck, Kučera, Charvát, Loukota (A), Mikulec – D. Tůma (A), Faigl, Trávníček (C) – J. Tůma, L. Nezbeda, Černý – Nowák, Gottfried


Partneři

Více
Úvod