Klub

DĚČÍNSKÉ HOKEJISTKY V OSLABENÉ SESTAVĚ NESTAČILY NA LIBEREC

DĚČÍNSKÉ HOKEJISTKY V OSLABENÉ SESTAVĚ NESTAČILY NA LIBEREC

31. 1. 2024 REPORTÁŽ

V sobotu se děčínské hokejistky představily na domácím ledě v nových dresech, ale také v nejužší možné sestavě, oslabené velkou marodkou. Soupeřky z Liberce se ujaly vedení hned v první minutě utkání brankou kapitánky Raselové, ale Medvědice se srdnatě bránily a díky rychlému střídání a velkému nasazení s Libereckými držely krok. Ve druhé třetině se už bohužel hůře střídalo a hostujícímu celku se podařilo zvýšit skóre díky gólům Hubáčkové (26. minuta), ex-děčínské Hrdé (27.) a znovu Raselové (39.), přesto i domácí několikrát libereckou gólmanku ohrozily, bohužel bez brankového efektu. Ne úplně obvyklým zpestřením druhé části hry se stala bitka Albrechtové s Kubovou. Do závěrečné třetiny nastupovaly naše hráčky s odhodláním zápas alespoň zdramatizovat, což se projevilo zlepšením hry, ale na Liberec to bohužel nestačilo. Ve 49. minutě přidala Hrdá další branku, a tak malou náplast na sebevědomí Medvědic zařídila alespoň dorážkou střely Kroftové Zavadilová 2 minuty před koncem utkání.

HC Děčín - Bílí Tygři Liberec 1:5 (0:1, 0:3, 1:1)
Branky a nahrávky: 59. Zavadilová (Kroftová) – 1. Raselová (Blahoutová), 26. Hubáčková (Štěrbová, Raselová), 27. Hrdá (Kubová), 39. Raselová (Vimmerová), 49. Hrdá (Datlová)

Sestava Děčína:
Bartušková - Kroftová, Kunstová; Albrechtová, Aulická - Schrollová, Hueberová, Flégrová; Hnídková, Zavadilová, Vacková

Sestava Liberce:
A. Urbanová - A. Štěrbová, B. Vimmerová - M. Ježková, N. Žáková, L. Datlová, K. Raselová, A. Kratochvílová, N. Bartošová, L. Hubáčková, K. Stárková, A. Kubová, T. Blahoutová, N. Hrdá



Partneři

Více
Úvod