Zápasy - A-tým

DO TŘETICE KRAJSKÉ DERBY! DO DĚČÍNA PŘIJEDE MOST

DO TŘETICE KRAJSKÉ DERBY! DO DĚČÍNA PŘIJEDE MOST

6. 2. 2024 PREVIEW

Nadstavbová část utíká jako voda a dostává se do své poloviny. Grizzly první půlku uzavřou ve středu před zraky domácích fanoušků, když se potřetí za sebou postaví proti celku z Ústeckého kraje. Do Děčína zavítají Mostečtí Lvi, tedy soupeř, se kterým bývá střetnutí bohaté na góly. Jak tomu bude v zítřejším měření sil a povede se Medvědům vzdálit 7. místu? Regionální derby, jenž nabídne i přestávkovou soutěž o dres Tomáše Nezbedy, startuje tradičně v 18 hodin. U toho přeci nemůžete chybět!

Oslabení Medvědi neskórovali
Těžkou zkouškou pro Děčínské bylo poslední vystoupení v Chomutově. Medvědi čelili lídrovi tabulky v oslabené sestavě. První třetinu dokázali s favoritem držet krok, ovšem šance proměňoval pouze soupeř. Od druhé části byli na ledě hlavně Piráti, kteří nakonec ovládli zápas. Grizzly se vrátili domu bez gólové radosti a s porážkou 0:4.

Piráti Chomutov – HC Děčín 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Branky a asistence: 11. Eret (M. Tůma, T. Svoboda), 17. Novák (Zajíček, Kadeřávek), 26. Stehlík (Havel, Kostourek), 44. Zajíček (Hübl, Novák)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Petrásek, Kaltenböck, Starý – Smola, Nezbeda, Parshakov – Macek, J. Tůma, Jursa – Tomšík, Nowák, Chovanec


Most bojuje o první šestku
Důležité utkání v boji o první šestku zvládli v sobotu hokejisté Mostu, když porazili Vrchlabí 4:2. Lvi diktovali tempo a dvakrát se dostali do vedení, nicméně hosté dokázali pokaždé vyrovnat. I přesto se však radovali domácí, v posledních minutách zkompletoval hattrick mostecký Procházka a rozhodl o výhře svého týmu. Díky tříbodovému zisku stáhl celek z Podkrušnohoří manko na šesté místo už jen na rozdíl čtyř bodů, a to má zápas k dobru.

MOSTEČTÍ LVI – HC Stadion Vrchlabí 4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Branky a asistence: 11. Řehoř (Procházka, Kýhos), 32. Procházka (Řehoř), 57. Procházka (Řehoř, Jindra), 59. Procházka (Jindra, Nedrda) – 23. Kastner (Bláha, Šlaicher), 47. Cerman (Kynčl, Jirků)

Sestava Mostu:
Hosnedl (Kovařík) – Urbánek, Havlůj, Šoustek, Nedrda, Steinocher, Urban, Hoffmann – Písařík, Šimeček, Berčík – Jindra, Kýhos, Procházka – Mical, Řehoř, Böhm – Buberl


Tradiční přestřelka
Jak už je tomu zvykem, vzájemné zápasy mezi Děčínem a Mostem jsou bohaté na branky. Nikterak tomu nebylo ani v probíhajícím ročníku. V prvním měření sil předvedli Grizzly fantastický obrat z 1:4 na 8:5. Druhé utkání pro změnu patřilo Lvům, kteří díky gólu z poslední minuty vyhráli 5:4.

HC Děčín – MOSTEČTÍ LVI 4:5 (1:1, 3:3, 0:1)
Branky a asistence: 11. Nezbeda (Faigl, Brož), 26. Parshakov (Jursa, Sýkora), 33. Chovanec (Macek), 37. Macek (Faigl, Brož) – 14. Jindra (Veselý, Písařík), 25. Šimeček (J. Procházka, Řehoř), 29. Veselý (Nedrda), 29. Mical (Steinocher, T. Urban II), 60. Veselý (Písařík, Nedrda)

Sestava Děčína:
Petrásek (Lavinger) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Starý, Kaltenböck – Macek, Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, Jursa, Parshakov – Hruška, Černý, Chovanec – Nowák

Sestava Mostu:
Klika (Hosnedl) – Havlůj (C), Urbánek, Nedrda (A), Rykl, Havlík, Steinocher, Hocelík – J. Procházka, Řehoř, Šimeček – Jindra, Písařík, Veselý – Mical, Böhm (A), T. Urban II – Daniel


Srovnání týmů



Video-pozvánka



Partneři

Více
Úvod