Mládež

Druháci zlatí v Hořovicích!

Druháci zlatí v Hořovicích!

30. 3. 2024 Zlato pro 2. třídu

Výborný úspěch zaznamenali naši nejmladší hokejisté, kteří se na Velký pátek rozjeli na Myšák Cup, který se konal v Hořovicích.

Týmy byly rozděleny do dvou skupin po čtyřech. V rámci skupiny jsme se postupně utkali s celky HC Kralupy nad Vltavou, HC Smíchov 1913 a HC Klatovy. Zápasy se hrály 2 x 12 minut a každá půlka byla bodovaná zvlášť. S pouze jedním prohraným poločasem jsme postupovali z 1. místa a ve čtvrtfinále nás čekal domácí HC Spartak Žebrák. Toto utkání naše Medvíďata jednoznačně ovládla a v semifinále nás čekaly HC Klatovy. Po nerozhodném stavu 4:4 v základní hrací době, musely o finalistovi rozhodnout samostatné nájezdy. I po pěti nájezdech na každé straně byl stav stále nerozhodný. V náhlé smrti, i díky výborně chytajícímu brankářovi Smolovi, jsme rozhodli o postupu do vytouženého finále.

Finále, s celkem HC Rokycany, už bylo v jasné režii našich hráčů, kteří si po výhře 8:2 došli pro zlaté medaile. Děčínský Tomáš Smola byl vyhlášen nejlepším brankářem celého turnaje.

HC Děčín reprezentovali: Smola (brankář), Hubený, Jehlička, Kadora, Kalaš, Libich, Mojchert, Šlambora, Tůma

Všem hráčům patří velká gratulace k 1. místu a zároveň jim, i rodičům, poděkování za vzornou reprezentaci našeho klubu a města.


Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod