Mládež

FINÁLOVÝ TURNAJ CCM LIGY: NAŠI MLADŠÍ ŽÁCI MAJÍ STŘÍBRO!

FINÁLOVÝ TURNAJ CCM LIGY: NAŠI MLADŠÍ ŽÁCI MAJÍ STŘÍBRO!

9. 4. 2024 Stříbrné medaile pro mladší žáky

O víkendu proběhl v Plzni finálový turnaj CCM ligy U12 (mladší žáci A), kde se spolu střetli vítězové jednotlivých skupin.

Na tento finálový turnaj jsme se kvalifikovali ze skupiny Sever, kde kromě Děčína nastupovaly i celky Sparta Praha, Bílí Tygři Liberec, HC Letci Letňany, BK Mladá Boleslav, HC Litvínov. Tuto skupinu ovládlo naše družstvo HC Děčín a kvalifikovalo se tak do závěrečného turnaje vítězů jednotlivých skupin.

První utkání sehráli Děčínští proti týmu Pilsen Wolves. Zápas se hrál takzvaně nahoru – dolů a skóre se přelévalo na obě strany. Nejprve vedli hráči Wolves, Medvědi však skóre brzy otočili. Ve hře bez brankáře potom Plzeň vyrovnala na 3:3, aby vzápětí Děčín vsítil rozhodující trefu, na kterou už soupeř nestačil zareagovat. Mladí Grizzly vyhráli první duel 4:3.

Večer nás čekalo další těžké utkání proti Kometě Brno. Hrálo se ve vysokém tempu, šance se střídaly na obou stranách, utkání bylo vyrovnané, ale vítězství si nakonec zaslouženě zajistili opět hráči HC Děčín, tentokrát v poměru 4:1.

Druhý den bylo na programu finále. Medvědi nastoupili proti dosud neporaženému celku HC Rytíři Telč. Děčínský tým bohužel na soupeře z historického města nestačil a prohrál 1:4. Mladší žáci HC Děčín si tak odvezli nádherné 2. místo a spoustu pozitivních zkušeností.

Hráčům patří velké uznání za celou základní část i za finálový turnaj. Velmi dobře reprezentovali náš klub i město Děčín.

Za HC Děčín nastoupili tito hráči:
Čtvrtník, Nygrýn, Kukla, Hašek, Koval, Sanktus, Šejc, Luka, Růžička, Koucký, Patrman, Otradovský, Kubíska, Polák


Partneři

Více
Úvod