A-tým

2. LIGA POKRAČUJE, DĚČÍN MÍŘÍ DO MOSTU

2. LIGA POKRAČUJE, DĚČÍN MÍŘÍ DO MOSTU

27. 9. 2022 Preview: Děčín míří do Mostu

V rámci 3. kola 2. ligy zavítají Medvědi do Mostu, který dosud neztratil žádný bod. Se Lvy se děčínští hokejisté potkali dvakrát v rámci přípravy a byla z toho domácí výhra a venkovní porážka. Poslední vzájemné zápasy bývají zárukou toho, že padne mnoho branek. Bude to i tentokrát? Utkání je na programu ve sváteční den 28.9. a startuje v 18:00.

Děčínští hokejisté mají za sebou premiérové utkání na domácím ledě, kde hostili IHC Králové Písek. Po vlažném úvodu se Medvědi rozjeli a ve druhé třetině nasázeli soupeři celkem pět branek. Nakonec z toho bylo vedení 7:0. Soupeř ještě stihnul dvěma zásahy upravit skóre na konečný 7:2. Děčín si tak mohl za vysokou výhru připsat první 3 body do tabulky.

HC Děčín – IHC KRÁLOVÉ PÍSEK 7:2 (1:0, 5:0, 1:2)

Branky a asistence:
19. L. Nezbeda (T. Nezbeda, Charvát), 24. Volráb (Tůma, Faigl), 24. L. Nezbeda (Zajan, T. Nezbeda), 34. Kuchynka (Macek, Starý), 38. T. Nezbeda (L. Nezbeda), 40. Starý (Kuchynka, Volráb), 47. D. Tůma (Kuchynka, Faigl) – 49. Prášek (Matiášek, Volf), 60. Volf (Radoš, Dudáček)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Košař, Charvát, Kučera, Loukota (A), Starý – Trávníček (C), Faigl, D. Tůma – Zajan (A), T. Nezbeda, L. Nezbeda – Kuchynka, Volráb, Macek – J. Tůma


Most v minulém utkání zavítal na led Jablonce. Lvi se v první třetině dostali do vedení, které v posledním dějství ještě navýšili. Už to vypadalo, že si výsledek 3:0 pohlídají, ale v závěrečných minutách zápasu zadělali Vlci na drama, když korigovali na 3:2. Mostečtí hokejisté nakonec těsný náskok udrželi a vyhráli i své druhé klání.

HC Vlci Jablonec nad Nisou – MOSTEČTÍ LVI 2:3 (0:1, 0:0, 2:2)

Branky a asistence:
59. Maďar (Folda, Plíhal), 60. Dušek (Plíhal, Abraham) – 19. Havlůj (Urbánek), 42. Steinocher (Kýhos, Smolka), 50. Kýhos (Smolka, Kroupa)

Sestava Mostu:
Hosnedl (Kubík) – Havlůj (C), Urban, Urbánek, Steinocher, Nedrda, Kroupa – Böhm (A), Mical, Řehoř – Kysela, Kýhos (A), Smolka – Písařík, Procházka, Zdeněk


Partneři

Více
Úvod