A-tým

TĚŽKÁ VÝZVA! MEDVĚDI MÍŘÍ NA LED PIRÁTŮ

TĚŽKÁ VÝZVA! MEDVĚDI MÍŘÍ NA LED PIRÁTŮ

18. 11. 2022 Preview: Děčín jede do Chomutova

18. kolo svede proti sobě opět týmy z Ústeckého kraje. Děčínští hráči zajíždí do Chomutova, kde je nečeká nic jednoduchého. Piráti si totiž z ROCKNET Arény vytvořili nedobytnou tvrz a doma neztratili jediný bod. Budou to Medvědi, kterým se jako prvním povede vyhrát na ledě čtvrtého celku? Duel je na programu v sobotu 19. listopadu a začne už v 17:30.

Děčínští hokejisté mají za sebou derby s Ústím, které po velkém boji těsně prohráli. Přitom začátek zápasu pro ně začal skvěle, jelikož po jednadvaceti sekundách otevřel skóre David Tůma. Slovan dokázal v polovině zápasu vyrovnat a následně dalšími dvěma góly otočil výsledek na svou stranu. Medvědi sice ještě korigovali brankou Aleše Macka, ale srovnat se jim už nepovedlo.

HC Děčín – HC Slovan Ústí nad Labem 2:3 (1:0, 0:2, 1:1)

Branky a asistence:
1. D. Tůma (Brož), 54. Macek (Volráb) – 30. Rudovský (Trefný, Costa), 33. Kordule (Berčík, Vodička), 49. Roubík (Berčík, Vodička)

Sestava Děčína:
Lavinger (Blažek) – Brož, Kaltenböck, Černohorský, Kučera, Klement, Mikulec – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Zajan (A), L. Nezbeda, Trávníček (C) – Macek, Volráb, Charvát – J. Tůma


Čtvrtý tým skupiny Západ se v minulém kole představil v Klatovech. První třetina ještě skončila nerozhodně 1:1, když na úvodní branku Hübla odpověděl Lang. Od druhé části začali úřadovat Piráti a třemi góly si zajistili pohodlný náskok. Zbytek zápasu si už pohlídali a díky výhře 6:1 si připsali další tři body do tabulky.

SHC Klatovy – Piráti Chomutov 1:6 (1:1, 0:3, 0:2)

Branky a asistence:
18. Lang (Sedlák, Ženíšek) – 17. Hübl, 22. Matai (Lukeš, Hübl), 29. Zajíček (Mežnar, Havel), 39. Mála (Mežnar, Zajíček), 51. Chrpa (Matai, Lukeš), 58. Zajíček (Mežnar, Mála)

Sestava Chomutova:
Běhula – Seemann, Matai, Petrásek, Havel, Váchal, M. Žižka – Chrpa, Hübl, Lukeš – Kostourek, Koblížek, Chlouba – Mála, Mežnar, Zajíček


Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod