A-tým

OCENĚNÍ NEJUŽITEČNĚJŠÍCH HRÁČŮ HC DĚČÍN ZA SEZÓNU 2022/23

OCENĚNÍ NEJUŽITEČNĚJŠÍCH HRÁČŮ HC DĚČÍN ZA SEZÓNU 2022/23

24. 2. 2023 Nejlepší hráči Děčína

Poslední domácí utkání nadstavby 2. ligy skupiny Západ mají Medvědi na programu již zítra, kdy odehrají duel s týmem IHC Písek. Než bude vhozeno buly, dojde k ocenění tří nejužitečnějších hráčů HC Děčín za letošní sezónu.

Ceny nejlepším hráčům věnují partneři Autodoprava Jaroslav Hora, Zámečnictví Jiří Heřman, Pekárna Hruška, Rodinná vinotéka Gábel, soukromá osoba Iveta Novotná, AMETALTOP Česká Kamenice, Květinářství Jana Zavřelová a Pivovar Kotouč Česká Kamenice. Děkujeme!

Vladimír Brož
Zkušený obránce, jenž má přes 600 odehraných utkání v Chance lize, dorazil do Děčína jako nová předsezónní posila a hned se stal lídrem defenzivy. Bývalý hráč Ústí nad Labem je nejproduktivnějším bekem týmu, když v dosavadních 41 duelech nastřádal 35 bodů (10+25). Bodově nejpovedenější zápas si v děčínských barvách připsal v prosinci proti Hronovu, kdy spoluhráčům připravil rovnou čtyři branky.
https://www.hokej.cz/hrac/vladimir-broz/10553/career?stats-section=all

David Tůma
Děčínský odchovanec, který v minulosti nastupoval v dresu pražské Sparty, po boku Jaromíra Jágra na Kladně, v Litvínově nebo i v Ústí, se před sezónou vrátil do svého mateřského klubu. V Děčíně potvrdil vizitku střelce a na konci letošního ročníku je s 32 góly nejlepším skórujícím hráčem. Díky tomuto vydatnému příspěvku bojuje i o korunu pro krále střelců 2. ligy. Jednatřicetiletý forvard má po 38 zápasech na kontě už 54 bodů a je tak i nejproduktivnějším hokejistou mužstva (32+22).
https://www.hokej.cz/hrac/david-tuma/10545/career?stats-section=all

Tomáš Nezbeda
I čtyřiadvacetiletý útočník přišel do HC Děčín jako nová posila a hned v první sezóně se stal jedním z nejproduktivnějších hráčů mužstva. Dokonce se mu povedlo nasázet tři hattricky v jediném ročníku. Tři góly dal Příbrami, Jablonci a Hronovu. Jeho bilance činí 50 bodů (26+24) ve 38 duelech. Centr první formace navázal na povedený loňský ročník, kdy byl druhým nejproduktivnějším hráčem tehdejší skupiny Sever.
https://www.hokej.cz/hrac/tomas-nezbeda/18551/career?stats-section=all


Gratulujeme!


Partneři

Více
Úvod