Rozhovory

„DO POSLEDNÍCH ZÁPASŮ PŮJDEME S CÍLEM ZÍSKAT CO NEJVÍCE MOŽNÝCH BODŮ,“ HLÁSÍ JAKUB LOUKOTA

„DO POSLEDNÍCH ZÁPASŮ PŮJDEME S CÍLEM ZÍSKAT CO NEJVÍCE MOŽNÝCH BODŮ,“ HLÁSÍ JAKUB LOUKOTA

20. 2. 2024 Rozhovor s Jakubem Loukotou

Děčínští hokejisté se v Táboře dostali do vedení, které však netrvalo moc dlouho. I tak dokázali s favoritem držet v prvním dějství krok, minimálně výsledkově. Zlom přišel hlavně v dalších dvou třetinách, ve kterých domácí potvrdili kvalitu a rozhodli o svém jasném vítězství. Sobota je pryč a Medvědy čekají poslední čtyři nadstavbové zápasy, které rozhodnou o konečné pozici pro play-off. Na ty je potřeba se nyní dobře připravit, což bude podle Jakuba Loukoty důležité, aby Děčín vytěžil z těchto utkání maximum a vstoupil do vyřazovacích bojů z co nejlepší pozice.

I přesto, že jste v Táboře otevřeli skóre, domácí nakonec ovládli zápas, co rozhodlo?
Zápas se vyvíjel příznivěji pro nás, bohužel jsme s nimi ale nedokázali udržet tempo.

V první a druhé třetině jste měli šance na gól, nicméně branky dával hlavně Tábor, rozhodovala produktivita?
Několik zajímavých šancí jsme měli, zápas by se mohl vyvíjet třeba jinak, pokud bychom je dali. Bohužel je to jen kdyby a na to se nehraje.

V posledním měření sil jste Tábor dokázali porazit, v čem byl tento souboj jiný?
Z velké části rozhoduje určitě domácí prostředí. Přeci jen v minulém zápase s Táborem jsme měli výbornou první třetinu se dvěma góly. Tentokrát produktivita z naší strany nebyla taková.

Výsledek je sice krutý, nicméně ty důležitější zápasy máte před sebou, bude lepší hodit sobotu za hlavu a soustředit se na Letňany?
Určitě teď musíme myslet na další zápasy, z předešlých utkání se ponaučit z chyb, které jsme udělali a snažit se jich vyvarovat.

Zbývají čtyři utkání základní části, s jakými myšlenkami do nich půjdete?
Do posledních čtyř zápasů půjdeme rozhodně s cílem získat co nejvíce možných bodů, abychom do play-off vstoupili z co nejlepší pozice.

Děkujeme za rozhovor


Následující článek

Partneři

Více
Úvod