Mládež

Druháci čtvrtí v České Lípě

Druháci čtvrtí v České Lípě

26. 3. 2024 Hráči 2. třídy skončili na turnaji čtvrtí

O víkendu sehráli naši druháci na turnaji v České Lípě, kde se sešlo 12 týmů, celkem 8 utkání.

V sobotu začali velmi opatrně a pomalu, když si připsali 2 prohry s celky z Liberce a Sokolova. Poté jako by se motor rozběhl a připsali jsme si do konce prvního hracího dne 2 vítězství proti týmům Slaný a Mladá Boleslav.

Druhý den jsme začali další výhrou proti celku z Poděbrad. Ve skupině jsme i přesto vzhledem k rovnosti bodů a horšímu skóre skončili na 4. místě a šli do play-off proti prvnímu týmu z druhé skupiny, kterým byl zatím neporažený Kolín.

Příprava na čtvrtfinále byla důkladná, chlapci i přes vědomí pozic chtěli uspět a obuli se do utkání ve velkém stylu. Většinu času jsme tahali za delší konec a vypadalo to, že dojde k prvnímu překvapení turnaje. V poslední minutě se však soupeři podařilo srovnat na 9:9 a o postupujícím musely rozhodnout nájezdy. Po třetím proměněném nájezdu, kdy soupeř vstřelil 2 branky, propukla nefalšovaná radost, jako kdyby byl konec turnaje. Postup mezi 4 nejlepší znamenal pro naše hráče velkou odměnu. V semifinále již bylo znát, že síly docházely a po porážce od Liberce jsme v posledním souboji o 3. místo prohráli i se Sokolovem. Dvě prohry ze základní skupiny se tak opět potvrdily a naši chlapci skončili na 4. místě, jenž však objektivní optikou bylo maximem, na které jsme mohli dosáhnout. Takže celá akce byla hodnocena jako velký úspěch, protože nikdo z chlapců si před turnajem nemyslel, že zamíříme tak vysoko.

HC Děčín reprezentovali: Matyáš Nácar, Tomáš Smola, Tomáš Kadora, Vendelín Drobúl, Tobiáš Luka, Jiří Kalaš, David Libich, Vojtěch Hubený a Jonáš Jíreš.

Všem patří dík za vzornou reprezentaci klubu a města a přejeme chlapcům mnoho podobných úspěchů do budoucna.


Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod