Mládež

Hráči ročníku 2012 přivezli z turnaje CCM NOWY TARG CUP bronzové medaile

Hráči ročníku 2012 přivezli z turnaje CCM NOWY TARG CUP bronzové medaile

16. 4. 2024 Třetí místo pro mladší žáky

Ve dnech 11.4. - 14.4.204 se děčínští hráči ročníku 2012 zúčastnili mezinárodního turnaje CCM NOWY TARG CUP v Dubnici nad Váhom. Účast na turnaji byla podpořena výtěžkem z listopadového výročního utkání legend. Na Slovensku se představilo celkově osm týmů, z toho jen dva kluby, a to HC Frýdek Místek a HC Děčín. Většinu účastníků tvořily výběry ze Slovenska, Polska, Finska a Česka. Hrálo se systémem každý s každým, za vítězství byly 3 body a za remízu 1 bod.

V prvním utkání náš tým nastoupil proti celku SFS Mlode Pantery (polský výběr), tento zápas jsme díky dobrému pohybu ve druhé polovině mače vyhráli 8:1. Druhým soupeřem Děčína byl tým Hockey Revolution Academy (český výběr), utkání bylo vyrovnané a skončilo spravedlivou remízou 3:3, takže jsme si do tabulky připsali 1 bod. Po prvním dni jsme získali ze dvou klání 4 body a průběžně figurovali na třetím místě.

Druhý den nás čekaly tři střetnutí, v prvním jsme prohráli s celkem Slovak Falkons (slovenský výběr) 2:6. Ve druhém zápase jsme se utkali s družstvem Slovakia Phoenix (slovenský výběr), se kterým jsme byli celé utkání lepší, ale trápila nás koncovka, takže duel skončil remízou 2:2. K poslednímu mači dne jsme nastoupili proti celku Higlanders (český výběr), na soupeře jsme nestačili a prohráli 2:7. Po druhém odehraném dni jsme měli na kontě 5 bodů a klesli v průběžné tabulce na páté místo.

V posledním dni jsme nejprve nastoupili proti celku HC Frýdek Místek, utkání jsme vyhráli 5:3 a do tabulky přidali další 3 body. V posledním zápase nás čekal tým Apex Iha Finland (finský výběr), duel jsme vyhráli 2:1 a díky tomuto vítězství jsme se vrátili zpět do bojů o bronzové medaile. Vzhledem k tomu, že finský celek prohrál poslední utkání s družstvem Slovakia Phoenix, dostali jsme se na třetí místo a oslavy mohly vypuknout.

Konečné pořadí: 1. Higlanders, 2. Slovak Falkons, 3. HC Děčín, 4. Hockey Revolution Academy, 5. Slovakia Phoenix, 6. Apex Iha Finland, 7. SFS Mlode Panter, 8. HC Frýdek Místek.

Sestava HC Děčín: Štěpán Čtvrtník, David Hašek, Jaroslav Koval, Nikolas Nygrýn, Patrik Kukla, Tadeáš Stibor, Matěj Kubíska, Dominik Luka, Richard Patrman, Miroslav Koucký, Lukáš Polák, Ondřej Růžička, Matěj Sanktus, Tomáš Otradovský.

Našim hokejistům a trenérům gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci děčínských barev!


Partneři

Více
Úvod