Preview

GRIZZLY CHTĚJÍ PROTI BENÁTKÁM NATÁHNOUT VÍTĚZNOU ŠNŮRU

GRIZZLY CHTĚJÍ PROTI BENÁTKÁM NATÁHNOUT VÍTĚZNOU ŠNŮRU

5. 12. 2023 PREVIEW

Podruhé za sebou se před domácím publikem představí děčínští hokejisté, kteří mají v kapse velmi cenné dva body za výhru nad Příbramí. Do medvědího doupěte dorazí Benátky nad Jizerou toužící po prolomení nelichotivé bilance porážek. Koho si neodnesl čert, je zván ve středu na děčínský zimní stadion, kde v 18 hodin vypukne další hokejový souboj.

Další skalp favorita
Ve šlágru dvacátého kola hostili Medvědi lídra z Příbrami. Po úvodní rozkoukávací třetině se v té druhé začaly prosazovat děčínští hokejisté, kteří se postarali o první dvě branky. Měli i další velké šance na skórování, nicméně minutu před koncem prostředního dějství se povedlo Baníku snížit. V poslední části se hosté hnali za vyrovnáním, což se jim povedlo zařídit čtyři minuty před koncem. Další gól už v základní hrací době nepadl, a tak se šlo do prodloužení. V něm zařídil bonusový bod parádní ranou Jan Smola a rozhodl o dvoubodové výhře Děčína.

HC Děčín – HC Příbram 3:2p (0:0, 2:1, 0:1 – 1:0)
Branky a asistence: 21. Brož (Faigl, T. Nezbeda), 25. Zedek (Smola, Černý), 64. Smola – 39. Gengel (Hasman, Kolda), 56. Gengel (Krejčí, Kolda)

Sestava Děčína:
Lavinger (Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Loukota, Kaltenböck, Starý – Macek, T. Nezbeda, Faigl (C) – Smola, L. Nezbeda, Černý – Sýkora, Parshakov, Chovanec – Nowák


Jediná výhra Benátek z posledních 10 zápasů
Devátý celek skupiny Západ přijede do Děčína s nelichotivou bilancí. Benátky v posledních deseti zápasech vyhrály pouze jeden. Naposledy v dohrávce 16. kola neuspěly na Kobře, kde sice po dvou třetinách svítil na tabuli stav 2:2, nicméně poslední část byla v režii domácích a Středočeši nakonec prohráli 3:5.

HC Kobra Praha – HC Benátky nad Jizerou 5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Branky a asistence: 7. Nagy (Míšek, Horáček), 29. Vlček (Šteiner, Bříška), 43. Šťastný (Bříška, Šteiner), 47. Tichý (Míšek, Nagy), 60. Bříška (Šťastný) - 13. Jankovský (Klodner), 39. Šafránek (Jankovský, Zumr), 54. Jankovský (Klodner, Zumr)

Sestava Benátek:
Brázdil (43. Hradiský) – Antoš, Klodner, Mašek, Kliment, Němeček – Jankovský, Šafránek, Zumr – Kučera, Havlas, Hozák – Dvořák, Vágner, Hruška – Plíšek


Těsná výhra Děčína
V prvním vzájemném měření sil v rozjeté druholigové sezóně moc branek k vidění nebylo. Po půl hodině hry se prosadil domácí Řepík. Medvědi si na svou radost z gólu museli počkat až do posledního dějství. V něm nejdříve vyrovnal Tomáš Nezbeda, aby za osm minut ten samý hráč další trefou rozhodl o výhře Děčína.

HC Benátky nad Jizerou – HC Děčín 1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Branky a asistence: 31. Řepík (Tondr, L. Kučera) – 44. Nezbeda (Faigl), 52. Nezbeda (Tůma, Bartoň)

Sestava Benátek:
Brázdil (Hofman) – Lytvynov, Antoš, Kliment, Klodner, Tondr, V. Čížek, Mašek – Zumr, Šafránek, Jankovský – Hozák, L. Kučera, Řepík – J. Dvořák, Havlas, Martínek – Plíšek

Sestava Děčína:
M. Petrásek (Lavinger) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Starý, Kaltenböck – Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Sýkora, Jursa, Parshakov – Smola, Černý, Macek – Hruška, Chovanec

Video-pozvánka


Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod