A-tým

TĚŽKÝ LOS POKRAČUJE, MEDVĚDI ZAVÍTAJÍ NA LED LÍDRA TABULKY

TĚŽKÝ LOS POKRAČUJE, MEDVĚDI ZAVÍTAJÍ NA LED LÍDRA TABULKY

7. 10. 2022 Preview: Děčín jede do Příbrami

V rámci šestého kola vyrazí Medvědi do Středočeského kraje, kde se utkají s celkem HC Příbram. Dosavadní lídr tabulky skupiny Západ v úvodních pěti zápasech neztratil jediný bod, takže děčínské hokejisty nečeká vůbec nic jednoduchého. Utkání je na programu v sobotu 8. října už od 17:00!

Děčín v minulém mači hostil doma pražské Letňany. Medvědi díky skvělému Lavingerovi drželi s rozjetými Letci dlouho bezbrankový stav. Ten se měnil až ve 37. minutě, kdy se prosadil hostující Kastner. V závěrečném dějství si letňanští hokejisté své vedení, které ještě navýšili, už pohlídali. Nezměnila na tom nic ani trefa Jana Tůmy v závěru zápasu.

HC Děčín – HC Letci Letňany 1:4 (0:0, 0:1, 1:3)

Branky a asistence:
58. J. Tůma (Macek, Gottfried) – 37. Kastner (Hozák, Kropáček), 45. Wojnar, 47. Wojnar (Labuzík), 48. Kastner (Řepík, Hozák)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Košař, Brož, Charvát, Kučera, Kaltenböck, Starý – Trávníček (C), Faigl, Kuchynka – Zajan (A), T. Nezbeda, L. Nezbeda, – Gottfried, J. Tůma, Macek – P. Hruška


Páté kolo 2. ligy svedlo proti sobě neporažené celky, Příbram s Chomutovem. Po dvou třetinách byl stav vyrovnaný 2:2, ale v té následné se do toho Baník pořádně obul, když trestal chyby soupeře a rozhodl o své výhře. Příbramští hokejisté mají tedy šňůru pěti výher v řadě a v tabulce plný počet bodů.

HC Příbram – Piráti Chomutov 6:3 (1:1, 1:1, 4:1)

Branky a asistence:
17. Havlín (Hasman, Josefus), 32. Kafka (Saňa, Josefus), 42. Eret (Zdeněk, Josefus), 48. Hasman (Josefus), 52. Kafka, 53. Urban (Gengel) – 8. F. Hynek (Koláček, Mežnar), 23. Chlouba, 47. Chrpa (Lukeš)

Sestava Příbrami:
Jiroušek (Šorf) – Saňa (A), Jelínek, Vinš, Zedek, Havlín, Placek, Zdeněk – Josefus (C), Kafka, Urban, Eret, Pinkas, Procházka, Hasman, Šinágl, Gengel (A), Brzák, Matějka, Dragoun


Partneři

Více
Úvod