A-tým

Poslední zápas sezóny odehráli Medvědi v Hronově, kde prohráli 3:10

Poslední zápas sezóny odehráli Medvědi v Hronově, kde prohráli 3:10

26. 2. 2022

Vendula Zdražilová - V sobotu, už s vědomím, že se Medvědi udrželi ve druhé lize, zajížděli na půdu Hronova ke svému poslednímu duelu v této sezóně. Nakonec Hronov deklasoval Medvědy poměrem 10:3. Sezónu tak Děčín zakončil prohrou.

V deváté minutě otevřel účet zápasu KONSTANTIN LAVRENOV a poslal Hronov do vedení - 1:0. Domácí byli hodně aktivní a o čtyři minuty později slavili druhou branku, kterou vsítil JAN HAŠLAR - 2:0. No a netrvalo dlouho a JAN HAŠLAR skóroval podruhé - 3:0. Medvědi však v závěru prvního dějství snížili MATĚJEM HARKABUSEM - 3:1 a na kontaktní branku je dostal znovu MATĚJ HARKABUS - 3:2. Děčín tak byl zpět ve hře.

V osmadvacáté minutě rozvlnil síťku za domácím brankářem DOMINIK ŠELIGA a bylo vyrovnáno. Začínalo se tak znovu od začátku - 3:3. Ovšem z vyrovnání se Děčín dlouho neradoval, takřka v polovině zápasu vedení Hronovu vrátil JAKUB EXNER - 4:3. Nakonec se do konce prostředního dějství už nic nestalo a domácí tak podruhé do kabin šli s jednobrankovým náskokem.

Hned na začátku třetího dějství navýšil vedení Hronova JIŘÍ BUCEK a domácí tak měli dvoubrankový náskok - 5:3. V osmačtyřicáté minutě rozvlnil síť za děčínským brankářem FILIP MONÍK a Medvědi museli dotahovat už tříbrankovou ztrátu - 6:3. V pětapadesáté minutě už to bylo 7:3, když se trefil JAKUB KYNČL - 7:3. Chvíli na to trefil děčínskou branku také DANIEL MIKULEC a Hronov vedl 8:3. A aby toho nebylo málo, v závěru ještě skóroval JIŘÍ BUCEK a devátá branka byla na světě - 9:3. V poslední minutě hry ještě skóroval KONSTANTIN LAVRENOV a Hronov tak nadělil Děčínu potupnou desítku - 10:3.

HC WIKOW Hronov - HC Děčín 10:3 (3:2, 1:1, 6:0)
Branky a nahrávky: 9. Lavrenov (Lebedkin, Exner), 13. Hašlar (Mikulec, Duchan), 14. Hašlar, 29. Exner (Mikulec, Lavrenov), 42. Bucek (Moník), 48. Moník (Bucek, Kozák), 55. Kynčl (Lavrenov), 56. Mikulec (Lavrenov), 58. Bucek (Duchan, Matouš), 60. Lavrenov (Lebedkin, Kozák) – 16. Harkabus (Janoušek, Loukota), 18. Harkabus (Šeliga), 28. Šeliga

Sestava HC Děčín:
Kácha (Skokan) – Kaltenböck, F. Černohorský, Kučera, Loukota, Arnold, V. Tůma – Fojt, Harkabus, Šeliga, Hruška, Stuchlý, Zajan, Chovanec, Volráb (C), Janoušek


Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod