A-tým

Hokejisté na úvod přípravy padli ve Slaném s Řisuty

Hokejisté na úvod přípravy padli ve Slaném s Řisuty

12. 8. 2016
K prvnímu přátelskému utkání zajíždělo děčínské A mužstvo Medvědů na led Buldoků z Řisut. Ti měli v úvodu utkání územní převahu, kterou využili ke vstřelení úvodní branky utkání. Ve zbytku první třetiny se hrál bojovný hokej plný osobních soubojů, ve kterém byli mírně aktivnější domácí hokejisté a Medvědi hrozili z rychlých brejků.
 
Druhá třetina začala sérií vyloučení na straně Medvědů, kteří ubránili i početní nevýhodu o dva hráče, která trvala 0:58 vteřin. Před polovinou utkání po nenápadné akci Medvědi inkasovali druhou branku. Hra se poté uklidnila a Medvědům se naskytla možnost přesilové hry, kterou ale nevyužili. Půldruhé minuty před koncem druhé třetiny v situaci dva na jednoho ujeli Vacek s Faiglem a prvně jmenovaný nedal domácímu gólmanovi střelou pod horní tyčku šanci. Do šaten se šlo po druhé třetině za stavu 2:1 pro domácí.
 
Do třetí třetiny vstoupili Medvědi v pokračující přesilové hře, kterou bohužel nevyužili. V dalším průběhu hry postupně přebírali otěže utkání hostující Medvědi a domácí gólman se měl co otáčet. V 50. minutě po rychlém přečíslení a dorážce Kmenta, bylo vyrovnáno 2:2. Tento stav však nevydržel dlouho a po rychlém výpadu domácích to bylo 3:2. Tato branka se ukázala jako rozhodující. Domácí přidali ještě další dvě branky a rozhodli o svém vítězství 5:2. Poté se ještě jely samostatné nájezdy, ve kterých Medvědi zvítězili 1:0 brankou Faigla.
 
První přípravné utkání tedy Medvědi proráli s celkem Řisut 5:2. Odveta je na programu 16. 8. 2016 na děčínském zimním stadionu. Tímto zveme všechny fanoušky do ochozů.
 
HC Řisuty – HC Děčín 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) nájezdy 0:1
 
Sestava HC Děčín:
Šticha (od 30. Března) – Kvaček, Michajličenko, Procházka, Trončínský, Klement, Pulda – Fojt, Faigl, Vacek, Vykouk, Řídel (30.Kment), Patzelt, Bačák, Strnad (40.Trmal), Kment (30.Žďánský)
 
Branky: Vacek, Kment - rozhodující nájezd Faigl.
 

Předchozí článek

Sezona 2016-2017
7. 8. 2016

Sezona 2016-2017

Následující článek

Partneři

Více
Úvod