A-tým

MEDVĚDI SE PŘEDSTAVÍ OPĚT VENKU, VYZRAJÍ I NA BULDOKY?

MEDVĚDI SE PŘEDSTAVÍ OPĚT VENKU, VYZRAJÍ I NA BULDOKY?

11. 10. 2022 Preview: Děčín nastoupí proti Buldokům

Druhý venkovní duel v řadě čeká Medvědy ve středu 12. října, kdy se znovu vydají do Středočeského kraje. Soupeřem jim tentokrát bude mužstvo HC Řisuty, které se poprvé v sezóně představí doma. Povede se Děčínu navázat na vítězství v Příbrami? Utkání startuje netradičně v 19:30.

Děčínští hokejisté se v sobotním mači předvedli a získali cenný skalp silné Příbrami. Medvědi v zápase nejprve vedli, ale soupeř na začátku závěrečného dějství dokázal stav otočit. Děčín nic nevzdal a v posledních pěti minutách nasázel domácím čtyři branky, takže vyhrál 5:2. Lví podíl na vítězství měl autor hattricku Tomáš Nezbeda.

HC Příbram – HC Děčín 2:5 (0:1, 1:0, 1:4)

Branky a asistence:
37. Josefus (Eret, Kafka), 43. Gengel (Saňa) – 20. T. Nezbeda, 55. T. Nezbeda, 59. Faigl (T. Nezbeda, Zajan), 59. L. Nezbeda (Trávníček, Volráb), 60. T. Nezbeda (Zajan, Faigl)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Kaltenböck, Černohorský, Charvát, Kučera, Loukota (A), Košař, Starý – Zajan (A), T. Nezbeda, Faigl – Trávníček (C), Volráb, L. Nezbeda – Fojt, Horák, Macek


Tradiční soupeř HC Řisuty se v minulém utkání představil na ledě Písku. Králové otevřeli skóre už po necelé minutě hry a následně ho navyšovali. Buldoci tedy museli po celý zápas dotahovat manko. Vyrovnat se jim ovšem nepovedlo, a tak odjížděli s prázdnou. Zatím mají na kontě tři body za výhru v Chebu, ale i jeden zápas k dobru.

IHC Králové Písek – HC Řisuty 6:4 (3:1, 2:2, 1:1)

Branky a asistence:
1. Matiášek (Volf, Prášek), 12. Matiášek (Volf, Hanus), 13. Koupal (Turek, Hrakholski), 24. Matiášek (Prášek, Dudáček), 35. Dudáček (Matiášek, Volf), 50. Volf (Radoš, Prášek) – 15. Bláha (Patyk, Křepelka), 25. Bláha (Bílek, Janda), 37. Bílek (Křepelka), 60. Řepka (Bílek)

Sestava Řisut:
Pánek – Řepka, Rudovský, Janda, Matějka, Strnad, Pokorný, Potechin – Křepelka, Janeček, Bílek (C), Okegawa, Šťastný, Výrut, Chamrád, Bláha, Rendla, Patyk



Partneři

Více
Úvod