Preview

PO JEDNODENNÍ PAUZE OPĚT DO BOJE! MEDVĚDI VYZVOU TÁBORSKÉ KOHOUTY

PO JEDNODENNÍ PAUZE OPĚT DO BOJE! MEDVĚDI VYZVOU TÁBORSKÉ KOHOUTY

25. 1. 2024 PREVIEW

Kolotoč druholigových zápasů pokračuje v rychlém sledu. Jelikož se v sobotu odehraje Utkání Hvězd 2024, nastoupí Medvědi v rámci 4. kola nadstavbové skupiny A na svém ledě už v pátek. Soupeřem jim bude nepříjemný celek z Tábora. Kohouti jsou jediným týmem, na kterého v probíhajícím ročníku nenašli Grizzly recept. Objeví děčínská družina cestu k bodům v zítřejším těžkém souboji? Před samotným duelem dojde k ocenění hráčů ze 3. a 4. třídy a během druhé přestávky proběhne oblíbená soutěž. Je na co se těšit, tak neváhejte a přijďte si užít páteční hokejový večer. Zápas startuje klasicky v 18 hodin.

Druhá venkovní porážka v nadstavbě
V Letňanech to Medvědům nešlo. I když se jim v polovině zápasu povedlo vyrovnat, bylo to jen na chvíli, kdy se soupeřem drželi výsledkově krok. Na konci prostředního a na začátku posledního dějství Letci pořádně odskočili. Grizzly stačili zareagovat jen jedním gólem a z hlavního města se vrátili s porážkou 2:6.

HC Letci Letňany – HC Děčín 6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
Branky a asistence: 13. Arnošt (Kysela, Poppel), 33. Hamšík (Drtina, Mrňa), 39. Theimer (Korčák, Sklenář), 42. Arnošt (Kysela, Hamšík), 45. Poppel (Arnošt), 49. Poppel (Sklenář, L. Chalupa) – 32. Brož (Nezbeda, Faigl), 53. Jursa (Brož, J. Tůma)

Sestava Děčína:
Horák (od 45. Lavinger) – Brož (A), Bartoň, Tomšík, Petrásek, Starý, Kaltenböck, Hercík – D. Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Smola, Černý, Jouza – Parshakov, J. Tůma, Jursa – Nowák, Hruška, Macek


Kohouti rozdupali Lvy
Třetiny jako den a noc odehráli táborští hokejisté v minulém zápase proti Mostu. V prvním dějství nasázeli Lvům hned čtyři branky, nicméně hosté se ve druhé části dokázali vrátit do zápasu dvěma góly. V závěrečné periodě Kohouti žádné drama nedovolili a vítězství stvrdili dalšími čtyřmi zásahy.

HC Tábor – MOSTEČTÍ LVI 8:2 (4:0, 0:2, 4:0)
Branky a asistence: 6. Seidl (Šulek, Suchánek), 9. Severa (Dančišin), 12. Dančišin (Suchánek), 15. Severa (Milfait), 47. Jáchym (Krliš, Huna), 47. Prášek (Zíb, Suchánek), 48. Milfait (Dančišin, Černý), 55. Prášek (Zíb) - 21. Berčík, 33. Böhm (Urban, Pačan)

Sestava Tábora:
Gába (Žajdlík) – Plášil, Říha, Jáchym, Černý, Suchánek, Hubata, Ondřej – Dančišin, Milfait, Severa – Šulek, Matušík, Seidl – Huna, Zadražil, Krliš – Duda, Zíb, Prášek – Nevšímal


Dvě výhry Tábora
Jediným týmem, na kterého Medvědi nenašli recept v probíhajícím ročníku, je celek z Tábora. Na Jihočechy narazili hned v prvním kole na domácí půdě, odkud po šedesáti minutách odjeli hosté s výhrou 4:0. V odvetě už Grizzly skórovali, a to dokonce třikrát, nicméně ani to jim k bodům nepomohlo a z Tábora se vrátili s porážkou 3:8.

HC Tábor – HC Děčín 8:3 (1:1, 3:1, 5:1)
Branky a asistence: 20. Zadražil (Milfait), 25. Říha (Plášil, Matušík), 29. L. Prášek (A. Čížek, Zíb), 42. Hubata (Matušík), 46. Zadražil (K. Černý, Severa), 47. L. Prášek (Dančišin, Plášil), 49. Matušík (Dančišin, Plášil), 51. Severa (Plášil) – 14. Černý (Dej, Brož), 40. Macek (Brož, Sýkora), 55. Jursa (Sýkora, Zedek)

Sestava Tábora:
Gába (T. Dvořák) – Plášil, Hubata, Říha, Gajdolín, K. Černý, A. Čížek – Zadražil, Milfait, Severa – Seidl (C), Matušík (A), Šulek – Dančišin, Zíb, L. Prášek – Nevšímal, J. Duda

Sestava Děčína:
Lavinger (M. Petrásek) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Starý, Kaltenböck – Macek, Faigl (C), Nezbeda – Sýkora, Jursa Parshakov – Dej, Černý, Chovanec

Video-pozvánka



Partneři

Více
Úvod